US Open: Η Σαράποβα επέστρεψε - Απέκλεισε τη Σιμόνα Χάλεπ με δάκρυα στα μάτια [βίντεο] - iefimerida.gr

US Open: Η Σαράποβα επέστρεψε - Απέκλεισε τη Σιμόνα Χάλεπ με δάκρυα στα μάτια [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μετά από τιμωρία 15 μηνών και πάρα πολλούς τραυματισμούς, η Μαρία Σαράποβα επέστρεψε σε Grand Slam και το έκανε με εμφατικό τρόπο.

Από τη θέση 146 της παγκόσμιας κατάταξης, εκεί όπου έπεσε μετά την περιπέτεια με το ντόπινγκ αλλά και τους τραυματισμούς, οι οποίοι από τον περασμένο Μάιο της επέτρεψαν να ολοκληρώσει μόλις ένα παιχνίδι, άφησε εκτός US Open το Νο2 της παγκόσμιας κατάταξης Σιμόνα Χάλεπ.

Η 30χρονη Ρωσίδα ήταν άκρως επιθετική αλλά και νευρική σε κάποια σημεία με αποτέλεσμα να μην μπορέσει να εκμεταλλευτεί κάποια λάθη της αντιπάλου της.

Επικράτησε με 2-1 σετ (6-4.4-6,6-3) και στη συνέχεια με δάκρυα στα μάτια κάθισε στον πάγκο της προσπαθώντας να συνειδητοποιήσει ότι πλέον επέστρεψε για τα καλά, αφήνοντας πίσω της κάθε περιπέτεια.

«Νόμιζα ότι θα είναι απλά ένα ακόμη παιχνίδι, μια απλή μέρα, όμως δεν ήταν έτσι. Ηταν κάτι πολύ περισσότερο. Τώρα απλά το απολαμβάνω και σε λίγο θα κοιτάξω την επόμενη μάχη» τόνισε η Σαράποβα μετά το ματς.

Δείτε τον τελευταίο πόντο

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μαρία Σαράποβα σιμονα χαλεπ τένις
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ