Στην έξοδο ο Πέδρο Ενρίκε - Πρόταση της Κάραμπαγκ ύψους 3 εκατ. ευρώ - iefimerida.gr

Στην έξοδο ο Πέδρο Ενρίκε - Πρόταση της Κάραμπαγκ ύψους 3 εκατ. ευρώ

Φωτογραφία: Intime
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Παίκτης της Κάραμπαγκ αναμένεται να γίνει μέσα στις επόμενες ώρες ο Πέδρο Ενρίκε. Οι Αζέροι κατέθεσαν πρόταση στον ΠΑΟΚ για αγορά του παίκτη έναντι 3 εκατομμυρίων ευρώ, με την ελληνική ομάδα να βρίσκεται στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων και να δείχνει θετική για την παραχώρηση του παίκτη.

Στην Κάραμπαγκ αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του ο Πέδρο Ενρίκε. Οι Αζέροι βρίσκονται πολύ κοντά σε συμφωνία με τον ΠΑΟΚ για την αγορά του ποδοσφαιριστή έναντι 3 εκατομμυρίων ευρώ, παραχώρηση, η οποία σχετίζεται προφανώς και με την επιστροφή του Αντελίνιο Βιεϊρίνια στην Τούμπα.

Η Κάραμπαγκ έκανε φέτος την υπέρβαση και μπήκε για πρώτη φορά στην ιστορία της στους ομίλους του Champions League, αφήνοντας εκτός την Κοπεγχάγη στα πλέι-οφ ενώ ψάχνει τρόπο να καλύψει το κενό που άφησε ο τραυματισμός του Γκουεριέ στο δεξί άκρο της επίθεσης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ πεδρο ενρικε ΠΑΟΚ καραμπαγκ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ