Η... μεγάλη Τρίτη για την επιστροφή του Αραούχο στην ΑΕΚ - iefimerida.gr

Η... μεγάλη Τρίτη για την επιστροφή του Αραούχο στην ΑΕΚ

Φωτογραφία: EUROKINISSI
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Λας Πάλμας από... ώρα σε ώρα θα κάνει μεταγραφή επιθετικού, η οποία και θα απελευθερώσει τον Σέρχιο Αραούχο για να επιστρέψει στην ΑΕΚ.

ΑΕΚ και Λας Πάλμας έχουν φτάσει σε πλαίσιο συμφωνίας για να επιστρέψει στην Ενωση με μονοετή δανεισμό (700.000-1 εκατ.ευρώ το ενοίκιο) και οψιόν αγορας του 50% των δικαιωμάτων του (2.5-3 εκατ.ευρώ) το επόμενο καλοκαίρι, με τον «Τσίνο» να έχει συμβόλαιο περίπου 800.000 ευρώ.

Η Ενωση περιμένει πια την ισπανική ομάδα να πάρει είτε τον Ρεμί, είτε τον Κρκιτς για να μπορεί να φύγει ο Αργεντίνος σέντερ φορ και να έρθει για να καλύψει το μεγάλο κενό στην θέση του φορ. Ενα κενό που... άφησε ο ίδιος φεύγοντας τον Ιούνιο και δεν κάλυψε ποτέ ο Λιβάγια, ενώ ο Γιακουμάκης είναι τραυματίας και ο Αλμέιδα ολοένα και πιο κοντά στην πόρτα της εξόδου.

Ολο το βάρος έχει πέσει στην υπόθεση Αραούχο για να τελειώσει μέχρι την Πέμπτη, ενώ στην ΑΕΚ κοιτούν και για απόκτηση στόπερ μιας και ο Τσιγκρίνσκι πάει στο εξωτερικό για επέμβαση στον αγκώνα και δεν υπάρχουν άμεσα λύσεις.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αεκ σερχιο αραουχο Λας Πάλμας
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ