Κρήτη: Τουρισμός και τον χειμώνα -Φτάνουν 50.000 επισκέπτες - iefimerida.gr

Κρήτη: Τουρισμός και τον χειμώνα -Φτάνουν 50.000 επισκέπτες

Φωτογραφία: EUROKINISSI
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Toν προσεχή Οκτώβριο ξεκινά μια μεγάλη προσπάθεια ανάπτυξης του χειμερινού τουρισμού στην Κρήτη.

Το πρώτο βήμα φαίνεται πως έγινε καθώς σύμφωνα με τις πληροφορίες περίπου 6-7 ξενοδοχεία σε πρώτη φάση στην Αμμουδάρα Μαλεβιζίου και στο Ρέθυμνο θα παραμείνουν ανοικτά και τον χειμώνα για να υποδεχθούν τους περίπου 50.000 τουρίστες που θα φθάσουν με πτήσεις της AEGEAN AIRLINES από τη Γερμανία.

Ενδιαφέρον επίσης φαίνεται πως έχουν εκδηλώσει στην προσπάθεια αυτή και ένα ξενοδοχείο στα Μάλια και ένα στον Ανισαρά.

Όπως ανέφερε σήμερα με δηλώσεις του στο Ράδιο Κρήτη και στην εκπομπή του Μανώλη Αργυράκη ο πρώην πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Ηρακλείου Νίκος Χαλκιαδάκης, πρόκειται για άτομα της τρίτης ηλικίας τα οποία θα έρχονται με φθηνά πακέτα στο νησί μας και θα παραμένουν για τις διακοπές τους για μια εβδομάδα σε ξενοδοχεία 4 και 5 αστέρων.

Να σημειωθεί ότι το πρόγραμμα σύμφωνα με τις πληροφορίες αναμένεται να ξεκινήσει στις 15 Οκτώβρη και θα διαρκέσει αρχικά μέχρι και τις 15 Δεκεμβρίου και στη συνέχεια θα ξεκινήσει πάλι από 15 Ιανουαρίου έως τις 9 Μαΐου 2018.

Ωστόσο να σημειωθεί ότι η διοργανώτρια εταιρία των πακέτων αυτών, είναι γερμανική, τουρκικών συμφερόντων, και πραγματοποιεί αντίστοιχα προγράμματα και σε άλλες χώρες και φέρνει τον κύριο όγκο των τουριστών από την Γερμανία.

Πιο συγκεκριμένα, το πρόγραμμα θα αφορά σε επισκέψεις σε αρχαιολογικούς χώρους, στις πόλεις της Κρήτης καθώς και σε ψώνια, που θα έχουν την δυνατότητα να κάνουν οι τουρίστες κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στην Κρήτη.

Σύμφωνα με τον κ. Χαλκιαδάκη, η διοργανώτρια εταιρεία των πακέτων αυτών αναμένεται να προχωρήσει στη δημιουργία τριών μεγάλων εμπορικών καταστημάτων όπου οι τουρίστες θα μεταφέρονται στα συγκεκριμένα αυτά εμπορικά καταστήματα στο Ηράκλειο και το Ρέθυμνο ώστε να ψωνίζουν διάφορα είδη όπως δερμάτινα ενδύματα, κοσμήματα χαλιά και υφαντά.

Πηγή: Ekriti

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κρήτη Τουρισμός χειμώνας
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ