Η Δήμητρα Ματσούκα κάνει καταδύσεις και αυτοπροτείνεται να παίξει σε ταινία την εξωγήινη [βίντεο] - iefimerida.gr

Η Δήμητρα Ματσούκα κάνει καταδύσεις και αυτοπροτείνεται να παίξει σε ταινία την εξωγήινη [βίντεο]

Η σέξι Δήμητρα Ματσούκα κάνει καταδύσεις και αυτοπροτείνεται να παίξει σε ταινία την εξωγήινη/ Φωτογραφία: Instagram
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Και ιδού η απόδειξη ότι θα μπορούσα κάλλιστα να παίξω σε ταινία επιστημονικής φαντασίας, γράφει αυτοσαρκαζόμενη η πανέμορφη ηθοποιός Δήμητρα Ματσούκα, λίγο πριν επιχειρήσει κατάδυση.

Με ειδική μάσκα και εξοπλισμό για καταδύσεις, η Δήμητρα Ματσούκα συνεχίζει να απολαμβάνει το ελληνικό καλοκαίρι και να εξερευνά τον βυθό.

«Και ιδού η απόδειξη ότι θα μπορούσα κάλλιστα να παίξω σε ταινία επιστημονικής φαντασίας. Σαν αυτές τις αμερικανικές,όπου συνήθως οι εξωγήινοι, για κάποιον ανεξήγητο λόγο, μοιάζουν με μεζέ για τσίπουρο(#arrival)...Κάπως με πλοκάμια,κάπως σα καλαμάρια ή χταπόδια. -´Όποιος σκηνοθέτης ενδιαφέρεται για το είδος, ας επικοινωνήσει μαζί μου» γράφει στην ανάρτησή της.

Και ιδού η απόδειξη ότι θα μπορούσα κάλλιστα να παίξω σε ταινια επιστημονικής φαντασίας. Σαν αυτές τις αμερικανικές,όπου συνήθως οι εξωγήινοι,για κάποιον ανεξήγητο λόγο,μοιάζουν με μεζέ για τσίπουρο(#arrival)..Κάπως με πλοκάμια,κάπως σα καλαμάρια ή χταπόδια. -´Οποιος σκηνοθέτης ενδιαφέρεται για το είδος, ας επικοινωνήσει μαζί μου. #happynewweek

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dimitra Matsouka (@dimitra_matsouka_official) στις Αύγ 28, 2017, 6:45πμ PDT

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Δήμητρα Ματσούκα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ