Η Kristen Stewart μας συστήνει το νέο άρωμα της Chanel, Gabrielle -Πρωταγωνιστεί στο σποτ - iefimerida.gr

Η Kristen Stewart μας συστήνει το νέο άρωμα της Chanel, Gabrielle -Πρωταγωνιστεί στο σποτ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το Gabrielle Chanel, το πρώτο άρωμα του γαλλικού οίκου μετά από 14 χρόνια, συστήνεται στο κοινό με ένα εντυπωσιακό φιλμ. Πρωταγωνίστρια η Kristen Stewart, η φωνή της Beyoncé και μέσα από αυτές η «γυναίκα Chanel».

Λίγο πριν την κυκλοφορία του αρώματος (την 1η Σεπτεμβρίου) και λίγο πριν δούμε το σποτ στις τηλεοπτικές οθόνες μας, η Chanel αποκαλύπτει το διαφημιστικό του Gabrielle, του ολοκαίνουργιου φλοράλ αλλά με υπογραφή Chanel, αρώματός της.

Το διαφημιστικό του Gabrielle Chanel μοναδικό, όπως το ίδιο το άρωμα. Ακολουθώντας τη φιλοσοφία του Οίκου Chanel και της ιδρύτριάς του, αυτό το διαφημιστικό φιλμ μιλά για έναν αγώνα δρόμου προς την ελευθερία, μια ατελείωτη μάχη ενάντια σε όλες τις υπαγορεύσεις που τείνουν να αιχμαλωτίζουν και να εγκλωβίζουν τις γυναίκες. Είναι ο χτύπος της καρδιάς, μια ενέργεια που ρέει και ξεπερνά όλα τα εμπόδια. Μια μεταφορά για τη ζωή, τόσο διαχρονική όσο και επίκαιρη, που διαχέεται μέσα από ένα ηλιακό και φωτεινό άρωμα, συνώνυμο του πάθος, του στιλ και της ελευθερίας.

Η Kristen Stewart, φίλη αλλά και πρέσβειρα του γαλλικού οίκου μόδας, με προσωπικότητα που ταιριάζει στη φιλοσοφία του αρώματος, ισχυρή και αποφασιστική, με μια καριέρα γεμάτη τολμηρές καλλιτεχνικές επιλογές και μια ζωή που διακατέχεται από την απόλυτη ελευθερία, ήταν απλά η καταλληλότερη επιλογή για το συγκεκριμένο ρόλο.

Η Kristen Stewart μας συστήνει το νέο άρωμα της Chanel, Gabrielle -Πρωταγωνιστεί στο σποτ  | iefimerida.gr 0

Υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Ringan Ledwidge, η Kristen Stewart βγαίνει από τη ασφάλεια του κουκουλιού, τρέχοντας απελευθερωτικά, σπάζοντας τον τοίχο σε μια προσπάθεια να κατακτήσει την ελευθερία και την υπόσχεση της νέας αυγής που υπάρχει στην άλλη πλευρά. Με το μίνιμαλ backround, τον ιδιαίτερο φωτισμό και τους ήχους του Runnin της Beyoncé, το φιλμ γιορτάζει την εξαιρετική σύγχρονη θηλυκότητα που βασίζεται στην εμπιστοσύνη, την αποφασιστικότητα και την ανεξαρτησία.

«Εσκεμμένα ακολουθήσαμε την αντίθετη γραμμή από την αφήγηση», εξηγεί ο Thomas du Pré de Saint-Maur, επικεφαλής Global Creative Resources για τη σειρά Chanel Fragrance & Beauty και Fine Watches & Jewelry και προσθέτει:

«Θέλαμε να τονίσουμε ένα συναίσθημα, το οποίο γίνεται αντιληπτό σε ελάχιστα δευτερόλεπτα, να περιγράψουμε μια αίσθηση αντί να πούμε μια ιστορία. Η αναφορά σε ένα συγκεκριμένο πρόσωπο και πολύ περισσότερο στην Gabrielle Chanel, είναι κάτι καινούργιο για τον Οίκο. Αντί να επαναλάβουμε την ιστορία της ζωής της, επιλέξαμε να εστιάσουμε στην ελευθερία της και στην επαναστατική -στην καρδιά- προσωπικότητά της. Κατά την άποψή μου, αυτό είναι πιο δύσκολο να το βρεις και γίνεται όλο και πιο απαραίτητο σήμερα. Το να είσαι ο εαυτός σου και να παραμένεις αληθινός είναι χαρακτηριστικά που τα δίδαξε η Gabrielle Chanel, είναι ένα παγκόσμιο μήνυμα -σημαντικό σήμερα όσο ποτέ, είναι αυτό στο οποίο ευχόμαστε να φθάσει κάθε γυναίκα. Με την Kristen Stewart και αυτό το φιλμ, το οποίο ξεφεύγει από το πλαίσιο της αφήγησης και διατηρεί μόνο το πνεύμα, θέλουμε να αγγίξουμε όλες τις γυναίκες αλλά ταυτόχρονα και κάθε γυναίκα ξεχωριστά. Κανείς δεν θα το βιώσει με τον ίδιο τρόπο. Εξαρτάται από τις αντιλήψεις, τις εμπειρίες του, την προσωπικότητά του και τα συναισθήματά του. Με αυτό το φιλμ θα αγγίξουμε κάθε γυναίκα, μέσα από όλες τις γυναίκες».

Το 2017 για τη Chanel παραμένει η χρονιά της Gabrielle, αφιερώνεται εξολοκλήρου στην ιδρύτρια του Οίκου (Gabrielle Chanel είναι το πραγματικό όνομα της Coco Chanel) η οποία τιμάται μέσα από μια τσάντα (την Chanel's Gabrielle) και ένα άρωμα, το (Gabrielle Chanel). Φυσικά και τα δύο φέρουν το όνομά της.

Το Gabrielle Chanel θα είναι διαθέσιμο στην αγορά από την 1η Σεπτεμβρίου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Gabrielle Chanel chanel
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ