Αρτα: Συνελήφθη 51χρονος Ελληνας -Εκλεψε σχεδόν 80 κιλά ψάρια από ιχθυοτροφική μονάδα - iefimerida.gr

Αρτα: Συνελήφθη 51χρονος Ελληνας -Εκλεψε σχεδόν 80 κιλά ψάρια από ιχθυοτροφική μονάδα

 Συνελήφθη 51χρονος Ελληνας για κλοπή ψαριών/Φωτογραφία: ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ/ Eurokinissi/ Αρχείο
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στα χέρια της αστυνομίας έπεσε 51χρονος Ελληνας στο χωριό Κολομόδια στην Αρτα, όταν επιχείρησε να κλέψει ψάρια από ιχθυοτροφική μονάδα.

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας με τη συνδρομή αστυνομικών της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (ΟΠΚΕ) Άρτας, εντόπισαν και συνέλαβαν τον 51χρονο, ο οποίος το βράδυ της Κυριακής στα Κολομόδια Άρτας, μαζί με συνεργό του που αναζητείται, αφαίρεσε από ιχθυοτροφική μονάδα ψάρια (οξύρυγχους), τα οποία μετέφερε με βάρκα με σκοπό να τα μεταφορτώσει σε Ι.Χ. αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του.

Συνολικά κατασχέθηκαν τα κλεμμένα ψάρια, βάρους 79 κιλών και 800 γραμμαρίων, τα οποία και αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη τους, μία βάρκα και ένα δίχτυ ψαρέματος.

Σε βάρος του 51χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Άρτας.

Την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Άρτας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Άρτα κλοπή ψάρια
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ