Αυτό το μαγαζί στα Πετράλωνα είναι το απόλυτο meat place των καλοφαγάδων [εικόνες] - iefimerida.gr

Αυτό το μαγαζί στα Πετράλωνα είναι το απόλυτο meat place των καλοφαγάδων [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ισως να μην έχει τύχει να επιλέξετε ποτέ αυτή τη γειτονιά για την απογευματινή σας βόλτα ή τη βραδινή σας έξοδο, όμως τα Πετράλωνα, έχουν τη δική τους ξεχωριστή αύρα και προσελκύουν ολοένα και περισσότερο το ενδιαφέρον των Αθηναίων.

Αρκετά κοντά στο κέντρο της πόλης, αλλά ταυτόχρονα μακριά από τη «φασαρία» του, τα Πετράλωνα προσφέρουν διασκέδαση σε όσους αγαπούν το θέατρο, τα ιδιαίτερα μπαράκια με τις αυλές, τους μεζέδες στα ταβερνάκια, αλλά και το καλό φαγητό στα ψαγμένα εστιατόρια, που απογειώνουν τις παραδοσιακές γεύσεις «παντρεύοντας» τες με σύγχρονες πινελιές και εξυπηρετούν όλες τις προτιμήσεις.

Κάνοντας μια βόλτα ανακαλύψαμε κάπου εκεί τον παράδεισο της κρεατοφαγίας. Το απόλυτο meat place που δημιουργήθηκε με αγάπη και μεράκι και φιλοξενεί στην ολάνθιστη ταράτσα του γυναίκες και άντρες γύρω στα 30 που δεν θα διστάσουν να παραδεχτούν ότι «καλή και η δροσιστική σαλάτα αλλά σαν το ζουμερό και νόστιμο κρέας δεν έχει».

Δείτε ποιο είναι το απόλυτο meat place των Πετραλώνων στο BOVARY.GR.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ To Kreas Πετράλωνα εστιατόρια
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ