Καστανίδης: «Τα νέα μέτρα θα φέρουν απόλυτη φτώχεια» - iefimerida.gr

Καστανίδης: «Τα νέα μέτρα θα φέρουν απόλυτη φτώχεια»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ως βουλευτής κόμματος της αριστεράς και όχι ως υπουργός των κυβερνήσεων του Γιώργου Παπανδρέου που συμμετείχε σε όλες τις διεργασίες για την έλευση και εγκατάσταση της Τρόικα στην Ελλάδα μιλά πλέον ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Χάρης Καστανίδης.

Ο κ. Καστανίδης δήλωσε στη Βουλή ότι «εάν περάσουν τα μέτρα θα φέρουν την απόλυτη φτώχεια», αναφερόμενος στο πακέτο της συμφωνίας την οποία διαπραγματεύονται οι τρεις πολιτικοί αρχηγοί και ο πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος, με την Τρόικα, ενόψει της νέας δανειακής σύμβασης.

Σε συνδυασμό μάλιστα με την πρωινή δήλωση του εκπροσώπου Τύπου του ΠΑΣΟΚ και στενού συνεργάτη του κ. Παπανδρέου ότι τον Ιούνιο επίκεινται και νέα μέτρα δημιουργούνται εύλογες απορίες για το τι παιχνίδι παίζεται αυτή τη στιγμή.

Αν δηλαδή πρόκειται για τη μεμονωμένη έκφραση αγωνίας βουλευτών προκειμένου να έχουν ελπίδες επανεκλογής ή για οργανωμένο σχέδιο με ασαφείς αυτή τη στιγμή επιδιώξεις.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ