Σφοδρή επίθεση Καρατζαφέρη κατά Μέρκελ και Σαρκοζί - iefimerida.gr

Σφοδρή επίθεση Καρατζαφέρη κατά Μέρκελ και Σαρκοζί

Επίθεση Καρατζαφέρη κατά Γερμανίας και Γαλλίας
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σαφή επίθεση κατά των ηγεσιών της Γερμανίας και της Γαλλίας εξαπέλυσε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γιώργος Καρατζαφέρης μετά την έκτακτη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΛΑΟΣ.

Στις δηλώσεις του τόνισε πως «Εάν η Γαλλία και η Γερμάνια είχαν άλλες ηγεσίες, τόσο η τύχη της Ευρώπης όσο και της Ελλάδας θα ήταν διαφορετική».

Σε δηλώσεις του σε δημοσιογράφους ο Γιώργος Καρατζαφέρης είπε πως ζητήσει διαβεβαιώσεις «ότι τα νέα μέτρα είναι σύννομα», τονίζοντας ότι μετά το κούρεμα του χρέους η ζωή των νέων στην Ελλάδα θα γίνει πιο δύσκολη για τα επόμενα χρόνια. «Οφείλουμε και εξηγήσεις, οφείλουμε και να τους βοηθήσουμε», κατέληξε ο κ. Καρατζαφέρης.

Ανέφερε ακόμα ότι απέστειλε επιστολή στον πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμο από τον οποίο ζητά να υπάρξει μία θεσμική απάντηση από το Ελεγκτικό Συνέδριο, την Τράπεζα της Ελλάδος ή το Νομικό Συμβούλιο του Κράτους για τη νομιμότητα της νέας δανειακής σύμβασης.

«Ο χρόνος υπάρχει» γιατί πρόκειται για την σωτηρία της πατρίδας τόνισε ο Γιώργος Καρατζαφέρης.

Θα ψηφίσω τα νέα μέτρα, μόνο εάν είναι σύννομα, δήλωσε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, τονίζοντας ότι μετά το κούρεμα του χρέους η ζωή των νέων στην Ελλάδα θα γίνει πιο δύσκολη για τα επόμενα χρόνια. «Οφείλουμε και εξηγήσεις, οφείλουμε και να τους βοηθήσουμε», κατέληξε ο κ. Καρατζαφέρης.

Αναφερόμενος στη χτεσινή συνάντηση της Γερμανίδας καγκελαρίου με τον Γάλλο πρόεδρο, ο κύριος Καρατζαφέρης έκανε λόγο για επιθετική ταπείνωση της Ελλάδας, τονίζοντας πως πρόκειται για μια συνειδητή πράξη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ