Ζέκα: Ισως μια μέρα επιστρέψω στον Παναθηναϊκό - iefimerida.gr

Ζέκα: Ισως μια μέρα επιστρέψω στον Παναθηναϊκό

Φωτογραφία: Intime
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Κάρλος Ζέκα θέλησε να αποχαιρετίσει τον κόσμο του Παναθηναϊκού λίγο μετά την επιβεβαίωση της πώλησής του στην Κοπεγχάγη.

Με δηλώσεις του στην επίσημη σελίδα του τριφυλλιού, ο Ζέκα αποχαιρέτισε τον κόσμο της ομάδας και στάθηκε στα όσα έζησε από το 2011 που πήρε μεταγραφή για το τριφύλλι. Θέλησε μάλιστα να αφήσει ανοιχτή την πόρτα της επιστροφής.

Αναλυτικά η δήλωση

«Ήμουν μέλος του Παναθηναϊκού τα τελευταία έξι χρόνια και αυτά ήταν τα καλύτερα χρόνια της καριέρας μου. Με τον Παναθηναϊκό έζησα σχεδόν τα πάντα. Στιγμές χαράς, στιγμές λύπης, επιτυχίες και αποτυχίες. Κατακτήσαμε ένα Κύπελλο και προσπαθήσαμε να κρατήσουμε την ομάδα ψηλά. Έδωσα τον καλύτερο εαυτό μου για την ομάδα και παράλληλα πήρα πολλά από το σύλλογο. Αγάπησα τον Παναθηναϊκό και στην πραγματικότητα έγινα φίλαθλός του. Μαζί με αυτά έγινα Έλληνας και πλέον έχω την τιμή να αγωνίζομαι στην Εθνική ομάδα.

Όμως έφτασε η στιγμή του αποχαιρετισμού. Πιστεύω ότι ο κύκλος μου στον Παναθηναϊκό ολοκληρώθηκε και τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για το επόμενο βήμα στην καριέρα μου. Η Κοπεγχάγη μου προσφέρει μια νέα μεγάλη πρόκληση, την οποία θέλω να βιώσω.

Θέλω να ευχαριστήσω όλα τα μέλη της οικογένειας του Παναθηναϊκού. Φεύγω ως αρχηγός από την ομάδα και θα ήθελα να απευθύνω ένα μήνυμα στον κόσμο που υποστηρίζει το σύλλογο: να στηρίξουν τη νέα προσπάθεια που κάνει φέτος αυτή η ομάδα.

Ίσως μια μέρα να επιστρέψω για να αγωνιστώ στον Παναθηναϊκό. Ακόμα και αν δεν είμαι πια εδώ, θα είμαι πάντα κοντά στην ομάδα και ένας παντοτινός φίλαθλός της».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ καρλος ζεκα Παναθηναϊκός Κοπεγχάγη
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ