Νέα πρόταση της Κοπεγχάγης για Ζέκα - Λέει το «ναι» ο Παναθηναϊκός στα 2,7 εκατ. ευρώ - iefimerida.gr

Νέα πρόταση της Κοπεγχάγης για Ζέκα - Λέει το «ναι» ο Παναθηναϊκός στα 2,7 εκατ. ευρώ

Φωτογραφία: Intime
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Παίκτης της Κοπεγχάγης θα πρέπει να θεωρείται ο Κάρλος Ζέκα. Οι Δανοί επανήλθαν με νέα βελτιωμένη πρόταση ύψους 2,7 εκατομμυρίων ευρώ, με το τριφύλλι να απαντά θετικά και τον Πορτογάλο να μετακομίζει στην πρωταθλήτρια Δανίας.

Το τελευταίο του παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό έδωσε πιθανότατα ο Κάρλος Ζέκα. Ο αρχηγός της ομάδας, ο οποίος έχει ήδη συμφωνήσει στους προσωπικούς όρους του συμβολαίου του με την Κοπεγχάγη, θα αποτελέσει πιθανότατα παίκτη των Δανών, μετά τη νέα πρόταση που κατατέθηκε στον Παναθηναϊκό.

Αυτό προβλέπει την καταβολή 2 εκατομμυρίων ευρώ άμεσα και άλλες 700.000 ευρώ υπό τη μορφή μπόνους σε κάποιους εφικτούς στόχους από την παρουσία του Ζέκα στο σύλλογο.

Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής αναμένεται να υπογράψει 4ετές συμβόλαιο έναντι 1 εκατομμυρίου ευρώ ετησίως, κάνοντας έτσι το μεγάλο άλμα στην καριέρα του.

Από την στιγμή που θα πέσουν οι υπογραφές, ο Μαρίνος Ουζουνίδης θα ξεκινήσει έναν αγώνα δρόμου προκειμένου η ομάδα να αποκτήσει 2-3 ποδοσφαιριστές. Ο πρώτος θα αποτελεί φυσικά αντικαταστάτη του Ζέκα ενώ ενίσχυση θα υπάρξει και στην άμυνα. Ως τρίτη επιλογή, ίσως αποκτηθεί ένας ακραίος μεσοεπιθετικός αν και αυτή η περίπτωση φαντάζει ως η πιο δύσκολη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ καρλος ζεκα Κοπεγχάγη Παναθηναϊκός
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ