Νέες αποκαλύψεις για Νταϊάνα: Τα σέξι εσώρουχα για τον Κάρολο και το ξεκατίνιασμα με την Καμίλα - iefimerida.gr

Νέες αποκαλύψεις για Νταϊάνα: Τα σέξι εσώρουχα για τον Κάρολο και το ξεκατίνιασμα με την Καμίλα

Φωτογραφία: AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τα τελευταία χρόνια, πολλά ντοκιμαντέρ για την Νταϊανα έχουν... προδώσει τις προσπάθειες που έκανε η πριγκίπισσα για να σώσει τον γάμο της με τον Κάρολο.

Το 1989, γνωρίζοντας ότι ο σύζυγός της είχε ερωμένη, η Νταϊάνα προσπαθούσε να «ξυπνήσει» τα ένστικτά του Κάρολου, αγοράζοντας σέξι εσώρουχα. Όπως αποκάλυψαν άνθρωποι του περιβάλλοντός της στην «Daily Mail», το συγκεκριμένο σχέδιο δεν πήγε καλά καθώς όταν τα είδε ο άνδρας της, της είπε «δείχνεις γελοία».

Το περιστατικό είχε γίνει πριν οι δυό τους αναχωρήσουν για το πάρτι γενεθλίων της Άναμπελ Έλιοτ, αδερφής της Καμίλα Πάρκερ. Όταν η Καμίλα πληροφορήθηκε πως ο Κάρολος θα συνοδευόταν από την Νταϊάνα άρχισε να φωνάζει «γιατί έπρεπε να έρθει και αυτή η γαμ@@@νη σκύλα;»!

Ο σωματοφύλακας της Νταϊάνα, Κεν Ουάρφ, περιέγραψε τη στιγμή που το πριγκιπικό ζεύγος έφτασε στο πάρτι: «Όλοι σοκαρίστηκαν, όταν είδαν πως ήρθε και η Νταϊάνα, καθώς ήταν δικοί του φίλοι (σ.σ. του Καρόλου) και όχι δικοί της. Δεν άντεχα να την βλέπω να εξευτελίζεται, μπροστά σε τόσο κόσμο. Ένιωσα πολύ άβολα για εκείνη».


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Νταϊάνα Κάρολος Μεγάλη Βρετανία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ