Αλέξανδρος Μπουρδούμης: Η πρώτη ανάρτηση μετά τον αιφνίδιο χωρισμό, λίγο πριν τον γάμο [εικόνες] - iefimerida.gr

Αλέξανδρος Μπουρδούμης: Η πρώτη ανάρτηση μετά τον αιφνίδιο χωρισμό, λίγο πριν τον γάμο [εικόνες]

Φωτογραφία: NDP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την πρώτη ανάρτηση στο Instagram μετά τον χωρισμό του με την δημοσιογράφο Αλεξάνδρα Χατζηγεωργίου έκανε ο ηθοποιός Αλέξανδρος Μπουρδούμης χωρίς ωστόσο να κάνει καμία νύξη για το τέλος της σχέσης του λίγο πριν το γάμο.

Παρ΄όλο που και οι δύο ήταν φαν του Instagram ανεβάζοντας συνεχώς φωτογραφίες και βίντεο, μετά την είδηση του χωρισμού το πρώην ζευγάρι κρατά χαμηλό προφίλ, με την δημοσιογράφο να έχει κάνει μόνο μία ανάρτηση πριν μέρες, γράφοντας «Μερικές φορές κοιτάω ψηλά, χαμογελώ και λέω ‘Ξέρω ότι ήσουν εσύ Θεέ μου! Ευχαριστώ!».

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Alexandra Chatzigeorgiou (@alexandrachatzigeorgiou) στις Αύγ 17, 2017, 4:25πμ PDT

Σήμερα, λοιπόν, ο ηθοποιός ανέβασε στο Instagram ένα βίντεο σχετικά με την θεατρική παράσταση που πρωταγωνιστεί, προσκαλώντας όσους θέλουν να τον δουν στο Ξυλόκαστρο.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Alexandros Bourdoumis (@abourdoumis) στις Αύγ 26, 2017, 12:13πμ PDT

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΜΠΟΥΡΔΟΥΜΗΣ ΧΑΤΖΗΓΕΩΡΓΙΟΥ χωρισμός
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ