4 ταβερνάκια και εστιατόρια που ξεχωρίσαμε στα Χανιά -Η κρητική κουζίνα στα καλύτερά της - iefimerida.gr

4 ταβερνάκια και εστιατόρια που ξεχωρίσαμε στα Χανιά -Η κρητική κουζίνα στα καλύτερά της

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αν έχεις ταξιδέψει έστω και μια φορά στα Χανιά, τότε καταλαβαίνεις ότι δικαίως αυτή η πόλη έχει χαρακτηριστεί ως ένας από τους πιο ρομαντικούς και συνάμα γοητευτικούς προορισμούς.

Με το που πατήσεις το πόδι σου, χάνεσαι στα στενά της σοκάκια, τις όμορφες εκκλησιές, τις γειτονιές με τα αρχοντόσπιτα με τις εντυπωσιακές αυλές που είναι γεμάτες χρωματιστά λουλούδια.

Ομως πέρα από τις ειδυλλιακές εικόνες, τις υπέροχες χρυσές αμμουδιές, τα πεντακάθαρα νερά και τους πολύ φιλόξενους και χαμογελαστούς κατοίκους, τα Χανιά προσφέρουν σε κάθε επισκέπτη την ευκαιρία να διευρύνει τους γευστικούς ορίζοντές του, απολαμβάνοντας την παραδοσιακή κρητική κουζίνα μέσα από γαστρονομικές προτάσεις που σερβίρονται σε περιποιημένα εστιατόρια και γραφικές ταβέρνες που συμπληρώνουν το σκηνικό.

Εμείς δοκιμάσαμε και προτείνουμε τα αγαπημένα μας στέκια!

Διαβάστε λεπτομέρειες και δείτε φωτογραφίες στο BOVARY.GR.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Χανιά ΤΑΒΕΡΝΑΚΙΑ ΧΑΝΙΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ