Εθνική μπάσκετ: Μπουνιές ανάμεσα σε Παππά και Μπουρούση – Οι εξηγήσεις των δύο παικτών - iefimerida.gr

Εθνική μπάσκετ: Μπουνιές ανάμεσα σε Παππά και Μπουρούση – Οι εξηγήσεις των δύο παικτών

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενα περιστατικό το οποίο αναμφίβολα ταράζει το εσωτερικό της Εθνικής ομάδας μπάσκετ, σημειώθηκε στο ξενοδοχείο όπου διαμένουν οι παίκτες. Γιάννης Μπουρούσης και Νίκος Παππάς πιάστηκαν στα χέρια, με τον Λαρεντζάκη να μπαίνει στη μέση να τους χωρίσει και να δέχεται μια γροθιά.

Το περιστατικό σύμφωνα με τις πληροφορίες σημειώθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας και κατέληξε σε μπουνιές των δύο παικτών έπειτα από λεκτική αντιπαράθεση για εξωαγωνιστικό λόγο.

Στην αίθουσα του εστιατορίου του ξενοδοχείου προκλήθηκαν υλικές ζημιές ενώ «θύμα» ήταν και ο Λαρεντζάκης, ο οποίος προσπάθησε να χωρίσει τους δύο παίκτες αφού ο νεαρός γκαρντ δέχθηκε μια γροθιά και αποκόμισε ένα σκίσιμο στο φρύδι.

Εθνική μπάσκετ: Μπουνιές ανάμεσα σε Παππά και Μπουρούση – Οι εξηγήσεις των δύο παικτών | iefimerida.gr 0

Αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα με την Ιταλία πάντως ο Νίκος Παππάς μιλώντας στους εκπροσώπους του Τύπου ανέφερε «Με τον Μπουρούση μέσα στην χρονιά τσακωνόμουν κάθε 3 ημέρες και κάθε δυο πηγαίναμε για φαγητό παρέα. Έτσι είναι αυτά, υπάρχουν εντάσεις, ο Γιάννης είναι μια ιδιαίτερη προσωπικότητα, είναι φίλος μου, τον αγαπώ και δεν τρέχει τίποτα. Αν και να μη σας το χαλάσω γράψτε ότι θέλετε (γέλια). Μια χαρά είμαστε. Τι να υπάρχει. Είναι μια χαρά από ότι ξέρω και πίστεψέ με ξέρω».

Από την πλευρά του ο Μπουρούσης αντιμετώπισε το περιστατικό με χιούμορ, απαντώντας με την ερώτηση «Εσύ στο σπίτι σου δεν τσακώνεσαι; Ε, μάλλον σε αγαπάει πολύ η γυναίκα σου»

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ