Με ανατριχιαστικό βίντεο ανακοίνωσε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ την επιστροφή του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς - iefimerida.gr

Με ανατριχιαστικό βίντεο ανακοίνωσε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ την επιστροφή του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς

Φωτογραφία: AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς υπέστη τον περασμένο Απρίλιο ρήξη χιαστού και πέρασε την πόρτα την πόρτα του χειρουργείου λίγες ημέρες αργότερα. Ελάχιστοι έδιναν ελπίδες να επιστρέψει στο κορυφαίο ποδοσφαιρικό επίπεδο, όμως ήρθε η ανακοίνωση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να εκπλήξει τους πάντες.

Ο Ζλάταν είναι και πάλι εδώ. Ο Σουηδός σούπερ σταρ υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας ενός έτους με την Γιουνάιτεντ, πήρε τη φανέλα με το Νο 10 που φορούσε ο Γουέιν Ρούνεϊ και υποσχέθηκε ότι θα δώσει τον καλύτερό του εαυτό.

Στο βίντεο που χρησιμοποίησε η Γιουνάιτεντ για να ανακοινώσει την επιστροφή του, ο Ζλάταν χρησιμοποιεί κουβέντες που αγγίζουν τον καθένα.

«Προκλήσεις, δεν είναι κάτι καινούργιο, τις αντιμετώπισα, τις νίκησα σε όλη μου τη ζωή. Είπαν ότι τελείωσε. Με τελείωσαν, ότι δεν θα γυρνούσα, ότι δεν είχα τη δίψα. Όχι, εγώ θα αποφασίσω πότε θα σταματήσω και κανείς άλλος. Το να παραιτηθείς δεν είναι επιλογή. Δούλεψα σκληρά, νιώθω δυνατός, δυνατός για να φορέσω ξανά αυτή τη φανέλα. Για να γράψω ιστορία, να σηκώσω ελπίδες και όνειρα. Είναι η ώρα να τελειώσω ότι ξεκίνησα. Το ταξίδι συνεχίζεται».

@iamzlatanibrahimovic: "It's time to finish what I started." #TheJourneyContinues #MUFC

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Manchester United (@manchesterunited) στις Αύγ 24, 2017, 6:46πμ PDT

Λίγο νωρίτερα, την Γιουνάιτεντ είχε προλάβει ο ίδιος ο Ζλάταν, ο οποίος γνωστοποίησε μέσω των επίσημων λογαριασμών του σε instagram και twitter πως υπέγραψε νέο συμβόλαιο με την ομάδα. Ανέβασε μια φωτογραφία όπου αυτός ο Θεός, βάζει μπρα-ντε-φερ με τον διάβολο και φυσικά η εικόνα έγινε viral.

Με ανατριχιαστικό βίντεο ανακοίνωσε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ την επιστροφή του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ