Europa League: «Kηδεία» για τον ΠΑΟΚ, ήττα-αποκλεισμός (2-0) στην Σουηδία [βίντεο] - iefimerida.gr

Europa League: «Kηδεία» για τον ΠΑΟΚ, ήττα-αποκλεισμός (2-0) στην Σουηδία [βίντεο]

Φωτογραφία: EUROKINISSI
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο ΠΑΟΚ έπαιξε με την φωτιά και... κάηκε, με αποτέλεσμα να αποκλειστεί!

Η Εστερσουντ εκμεταλλεύτηκε τα λάθη του ΠΑΟΚ και τον πλαστικό χλοοτάπητα και με 2-0 κέρδισε την ομάδα της Θεσσαλονίκης και πήρε αυτή την πρόκριση στους ομίλους του Europa League.

Ετσι, ο ΠΑΟΚ... πάγωσε με έναν αποκλεισμό-σοκ παρότι είχε κερδίσει με 3-1 στην Τούμπα και θεωρούσε ότι είχε εύκολο έργο απόψε στην Σουηδία.

O Γκόντορ στο 70' και στο 77' με δύο γκολ έδωσε την νίκη-πρόκριση στην Εστερσουντ.

Στο 71' ο Γκόντορ (που ενδεχομένως να ήταν σε θέση οφσάιντ, αλλά δεν υπάρχει διαφωτιστικό ριπλέι) άλλαξε την πορεία της μπάλας σε σουτ του Έντουαρντς, νικώντας τον Ρέι, ενώ στο 77' ο ίδιος παίκτης με πολύ ωραίο ευθύβολο σουτ, νίκησε για δεύτερη φορά τον Αργεντινό για το 2-0, που χάρισε τελικά και την πρόκριση στην ομάδα του.

Έστερσουντ (Γκρέιαμ Πότερ): Κεϊτά, Πέτερσον, Παπαγιαννόπουλος, Χόπκατ, Άιες, Έντουαρτς, Σόμι (60' Σεμά), Μπασιρού, Νούρι, Μουκίμπι (67' Γουίντγκριν), Γκόντος.

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Ρέι, Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο, Λέοβατς, Σάκχοφ, Τσίμιροτ (81' Κουλούρης), Μπίσεσβαρ (60' Ενρίκε), Μακ (86' Λημνιός), Τζάλμα, Πρίγιοβιτς.

Διαβάστε πως μετέδωσε LIVE το iefimerida.gr τον αγώνα

ΤΑ ΓΚΟΛ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΑΟΚ Europa League εστερσουντ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ