Φιλέτο γαλοπούλα με μουστάρδα - iefimerida.gr

Φιλέτο γαλοπούλα με μουστάρδα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Υπέροχο πιάτο, γεμάτο πρωτείνες και χωρίς λίπη. Νοστιμίζει με λίγο βούτυρο και μουστάρδα.

Υλικά

  • 1 φιλέτο γαλοπούλας (ανάλογα το μέγεθος), βιολογικό
  • 1/2 κουτάκι χάρτινο κρέμα γάλακτος
  • 1 κρεμμύδι
  • 20 γραμμάρια βούτυρο
  • 2 κουταλιές σούπας μουστάρδα Dijon με σπόρους
  • Αλάτι και πιπέρι
Φιλέτο γαλοπούλα με μουστάρδα | iefimerida.gr 0

Εκτέλεση

  • Καθαρίστε, ψιλοκόψτε το κρεμμύδι και ροδίστε το σε τηγάνι με το βούτυρο
  • Προσθέστε στο τηγάνι και τη γαλοπούλα, αφού την κόψετε σε πιο μικρά φιλετάκια
  • Αφήστε να ροδίσει καλά, σε μέτρια προς χαμηλή φωτιά, για 6 λεπτά από κάθε πλευρά, τουλάχιστον
  • Γυρίστε συχνά τα φιλετάκια, δεν πρέπει να καούν
  • Ρίξτε την κρέμα γάλακτος και την μουστάρδα -Ανακατέψτε και αφήστε να γίνει μια ζουμερή σάλτσα, για 5-6 λεπτά -Προσοχή στη φωτιά
  • Ρίξτε αλάτι και πιπέρι -Συνοδεύεται τέλεια αυτό το πιάτο με ταλιατέλες ή σαλάτα
Φιλέτο γαλοπούλα με μουστάρδα | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ συνταγή φιλέτο γαλοπούλα μουστάρδα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ