Ξέφυγαν: Η Νίνα Κασιμάτη αποκαλεί «νοσταλγό της χούντας» τον Αρκά! [εικόνα] - iefimerida.gr

Ξέφυγαν: Η Νίνα Κασιμάτη αποκαλεί «νοσταλγό της χούντας» τον Αρκά! [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Νίνα Κασιμάτη επιτέθηκε εναντίoν του γνωστού σκιτσογράφου Αρκά, σε μια προσπάθεια να κερδίσει τα πέντε λεπτά δημοσιότητας.

Η προερχόμενη από το ΠΑΣΟΚ βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στη Β΄ εκλογική περιφέρεια του Πειραιά -η οποία θα αναγκαστεί να αντιμετωπίσει την Μαρία Γιαννακάκη, στην ίδια εκλογική περιφέρεια, σύμφωνα με πληροφορίες-, ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook δύο σκίτσα του ΑΡΚΑ μαζί με ένα δικό της σχόλιο.

Στο σχόλιο της αυτό αναφέρει πως ο σκιτσογράφος είναι «απροκάλυπτος νοσταλγός παλατιανών πραξικοπημάτων και της Χούντας των Συνταγματαρχών» (!) και συνεχίζει τονίζοντας πως «αναπολεί τη Δικτατορία, την αναπαριστά συνειδητά ή υποσυνείδητα, και προτρέπει για μία ακόμα».

Ξέφυγαν: Η Νίνα Κασιμάτη αποκαλεί «νοσταλγό της χούντας» τον Αρκά! [εικόνα] | iefimerida.gr 0

Η παρέμβασή της επικρίθηκε στα social media και πολλοί σχολίασαν το γεγονός ότι η Νίνα Κασιμάτη δεν δίστασε να συνυπάρξει με τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής Χρήστο Παππά και Ηλία Κασιδιάρη σε εκδήλωση.

Ξέφυγαν: Η Νίνα Κασιμάτη αποκαλεί «νοσταλγό της χούντας» τον Αρκά! [εικόνα] | iefimerida.gr 1
Ξέφυγαν: Η Νίνα Κασιμάτη αποκαλεί «νοσταλγό της χούντας» τον Αρκά! [εικόνα] | iefimerida.gr 2
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Νίνα Κασιμάτη Αρκάς
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ