Για την 5η συνεχόμενη πρόκριση στους ομίλους ο ΠΑΟΚ – Απέναντι στην Έστερσουντ - iefimerida.gr

Για την 5η συνεχόμενη πρόκριση στους ομίλους ο ΠΑΟΚ – Απέναντι στην Έστερσουντ

Φωτογραφία: Intime
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με το 3-1 του πρώτου αγώνα έβαλε τις βάσεις και σήμερα θέλει απλά να τσεκάρει το εισιτήριο για τη φάση των ομίλων. Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει στην Σουηδία την Έστερσουντ (20:00, Cosmote Sport 3) και είναι το μεγάλο φαβορί για την πρόκριση.

Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου τα βρήκε σκούρα στο πρώτο ματς από τους Σουηδούς. Το γκολ πέναλτι που δέχθηκε ο Δικέφαλος του Βορρά, δεν αποδείχθηκε τελικά ανυπέρβλητο εμπόδιο και η νίκη με σκορ 3-1 στο φινάλε, έγειρε την πλάστιγγα προς το μέρος της ελληνικής ομάδας.

Αρκεί βέβαια να το επιβεβαιώσει και με την παρουσία του στη ρεβάνς. Ο ΠΑΟΚ αναζητεί την 5η συνεχόμενη παρουσία του στους ομίλους του Europa League και για να το κάνει αυτό εκτός από ισοπαλία ή νίκη, θα το πετύχει και με ήττα μέχρι 1-0.

Ο Λουτσέσκου δεν αναμένεται να παρατάξει 11άδα με εκπλήξεις αφού δεν αντιμετωπίζει κάποιο νέο αγωνιστικό πρόβλημα πλην του Λεβέκ, ο οποίος είναι ακόμα ανέτοιμος.

Πιθανές Συνθέσεις
Εστερσουντ:Κεϊτά – Μουκίμπι, Παπαγιαννόπουλος, Πέτερσον, Βίντριγκεν – Σέμα, Νούρι, Μπατσίρου, Αϊές – Γκέρο, Γκόντος
ΠΑΟΚ:Ρέι – Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο, Λέοβατς – Σάκχοφ, Τσίμιροτ – Μακ, Κάμπος, Μπίσεσβαρ – Πρίγιοβιτς

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΑΟΚ εστερσουντ Europa League
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ