Τρώγοντας αυτόν τον ξηρό καρπό βάζεις τέλος στις λιγούρες και ελέγχεις το βάρος σου - iefimerida.gr

Τρώγοντας αυτόν τον ξηρό καρπό βάζεις τέλος στις λιγούρες και ελέγχεις το βάρος σου

Φωτογραφία :Shutterstock
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι λιγούρες έρχονται συνήθως εκεί που δεν τις περιμένεις. Σου χτυπούν την πόρτα κυρίως τις βραδινές ώρες, παίζουν ύπουλα παιχνίδια με το μυαλό σου και σε κάνουν να θέλεις να καταναλώσεις οτιδήποτε υπάρχει στο ψυγείο ή στα ντουλάπια της κουζίνας σου, χωρίς να λογαριάζεις αν αυτό είναι πολύ παχυντικό.

Κι αν μέχρι τώρα οι προσπάθειες σου να τις αντιμετωπίσεις έπεσαν στο κενό, μια νέα μελέτη που δημοσιεύεται στην επιθεώρηση Diabetes, Obesity and Metabolism έρχεται να σου δώσει την απόλυτη λύση.

Σύμφωνα με τους ερευνητές της μελέτης υπάρχει λοιπόν ένας ξηρός καρπός, ο οποίος δρα απευθείας στο κέντρο του αυτοελέγχου στον εγκέφαλο, με αποτέλεσμα να μπορεί να αποτρέπει από την κατανάλωση τροφών που όχι μόνο δεν είναι υγιεινές για των ανθρώπινο οργανισμό αλλά επιβαρύνουν το σώμα με περιττές θερμίδες.

Δείτε ποιος είναι αυτός ο θαυματουργός ξηρός καρπός στο BOVARY.GR.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ