Μόνο νίκη ψάχνει η ΑΕΚ για την επιστροφή στους ομίλους - Κόντρα στην Μπριζ - iefimerida.gr

Μόνο νίκη ψάχνει η ΑΕΚ για την επιστροφή στους ομίλους - Κόντρα στην Μπριζ

Φωτογραφία: Intime
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την επιστροφή της σε ομίλους ευρωπαϊκής διοργάνωσης θα ψάξει απόψε η ΑΕΚ, η οποία υποδέχεται την Μπριζ στο ΟΑΚΑ (21:00, Novasports), στη ρεβάνς του 0-0 στο Βέλγιο.

Η πιο μεγάλη ώρα είναι τώρα για την ΑΕΚ του Μανόλο Χιμένεθ. Μετά την πτώση στην Γ’ Εθνική, η Ένωση δίνει το πιο σημαντικό παιχνίδι της, αυτό που θα την επαναφέρει στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, βάζοντάς την και πάλι στο χάρτη του Europa League.

Η ΑΕΚ απουσιάζει από τους ομίλους της δεύτερης τη τάξει διασυλλογικής διοργάνωσης τα τελευταία έξι χρόνια και έχει μια μεγάλη ευκαιρία απέναντι στην Μπριζ, μετά το 0-0 του πρώτου αγώνα.

Νίκη με οποιοδήποτε σκορ την στέλνει στην κλήρωση της Παρασκευής ενώ ισοπαλία με γκολ και φυσικά ήττα, δίνει το εισιτήριο στους Βέλγους.

Ο Χιμένεθ παραδέχθηκε με έμμεσο τρόπο στην τελευταία συνέντευξη Τύπου πως θα χρησιμοποιήσει και πάλι διάταξη με τρεις στην άμυνα ενώ το πρόβλημα εντοπίζεται στην επίθεση αφού ο Γιακουμάκης είναι τραυματίας και ο Λιβάγια τιμωρημένος.

Από την πλευρά τους οι Βέλγοι στάθηκαν μετά το τέλος του αγώνα στις δυσκολίες που αντιμετώπισαν για να δημιουργήσουν φάσεις μπροστά στην αντίπαλη εστία ωστόσο δεν αναμένεται να παραταχθούν με αλλαγές όσον αφορά το αρχικό τους σχήμα ή τη διάταξη.

Στο ΟΑΚΑ αναμένονται περίπου 30,000 φίλοι της ΑΕΚ αφού η προπώληση των εισιτηρίων συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς.

Πιθανές Συνθέσεις
ΑΕΚ: Ανέστης – Βράνιες. Τσόσιτς, Τσιγκρίνσκι – Σιμόες, Γαλανόπουλος, Μάνταλος, Μπακάκης, Λόπες – Κλωναρίδης, Χριστοδουλόπουλος
Μπριζ: Χόρβατ – Ντένσβιλ, Μέχελε, Σίμονς – Λιμπόμπε, Παλάσιος, Φόρμερ, Νακαμπά – Βανάκεν. Βόσεν, Ντένις

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αεκ μπριζ Europa League
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ