Η κόρη του Τζόνι Ντεπ δείχνει το εφηβικό στήθος της σε φωτογράφιση [εικόνες] - iefimerida.gr

Η κόρη του Τζόνι Ντεπ δείχνει το εφηβικό στήθος της σε φωτογράφιση [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε μεγάλη περσόνα της μόδας εξελίσσεται η 18χρονη κόρη του Τζόνι Ντεπ και της γαλλίδας τραγουδίστριας Βανέσα Παραντί, Λίλι Ρόουζ.

Αυτή τη φορά η εξαιρετικά αδύνατη Λίλι Ρόουζ Ντεπ ποζάρει στον φωτογράφο Steven Klein για το περιοδικό «CR Fashion Book» το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 7 Σεπτεμβρίου.

Με ένα τσιγάρο στα χείλη, η Λίλι Ρόουζ κοιτάζει μακριά και ποζάρει ημίγυμνη στο εξώφυλλο του εξαμηνιαίου περιοδικού το οποίο ανήκει στην Carine Roitfeld. Ντυμένη με καρό πουκάμισο, ανοιχτό στο στήθος, χωρίς σουτιέν, η 18χρονη δείχνει για πρώτη φορά την σέξι πλευρά της. Στο Instagram η φωτό του εξωφύλλου απέσπασε ήδη 100.000 like και οι χρήστες άφησαν πολλά σχόλια για να επαινέσουν την ομορφιά της.

Σε άλλες πόζες, τις οποίες ανέβασε η ίδια στο Instagram, το διάσημο μοντέλο με το εφηβικό σώμα, λάμπει. Οπως σχολιάζουν τα γαλλικά Μέσα, το νεαρό μοντέλο αρχίζει σιγά σιγά να δείχνει σημεία του σώματός της, αν και το κάνει με απαράμιλλη κομψότητα και χάρη. Στις εσωτερικές σελίδες του περιοδικού μάλιστα εμφανίζεται τόπλες, χωρίς να είναι ποτέ χυδαία.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Λίλι Ρόουζ Ντεπ εφηβικό στήθος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ