Oλλανδία: Η αστυνομία απέτρεψε τρομοκρατική επίθεση σε ροκ συναυλία -Εντοπίστηκε βαν με φιάλες αερίου - iefimerida.gr

Oλλανδία: Η αστυνομία απέτρεψε τρομοκρατική επίθεση σε ροκ συναυλία -Εντοπίστηκε βαν με φιάλες αερίου

Φωτογραφία: Twitter
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η αστυνομία αποφάσισε την τελευταία στιγμή να ακυρώσει μια συναυλία ροκ μουσικής, που επρόκειτο να πραγματοποιηθεί την Τετάρτη στο Ρότερνταμ στην Ολλανδία «συνεπεία μιας τρομοκρατικής απειλής», γνωστοποίησαν οι υπεύθυνοι του συναυλιακού χώρου.

«Συνεπεία μιας τρομοκρατικής απειλής, η συναυλία των Allah-Las δεν θα διεξαχθεί απόψε, έπειτα από εντολή της αστυνομίας» επισήμαναν οι ιθύνοντες της αίθουσας Maassilo στον λογαριασμό της εταιρείας στο Twitter.

Το ροκ συγκρότημα από την Καλιφόρνια, οι Allah-Las, επρόκειτο να δώσουν στις 20.30 τοπική ώρα 21.30 ώρα Ελλάδας συναυλία στο Ρότερνταμ, στη δυτική Ολλανδία, και ο συναυλιακός χώρος επρόκειτο να ανοίξει τις πόρτες του για να υποδεχθεί το κοινό στις 19.30 τοπική ώρα.

Αστυνομικοί με αλεξίσφαιρα γιλέκα αναπτύχθηκαν περιμετρικά του κτιρίου, χωρητικότητας έως και 1000 ανθρώπων, όπω; μετέδωσε το ολλανδικό ραδιοτηλεοπτικό δίκτυο NOS.

Το κτίριο εκκενώθηκε, δεκάδες θεατές απομακρύνθηκαν και η αντιτρομοκρατική μονάδα της Υπηρεσίας Ειδικών Επεμβάσεων (DSI) έσπευσε στο σημείο.

Σύμφωνα με νεώτερες πληροφορίες κοντά στο σημείο που επρόκειτο να διεξαχθεί η συναυλία εντοπίστηκε ένα όχημα στο εσωτερικό του οποίου υπήρχαν φιάλες αερίου.

Κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης Τύπου τονίστηκε πως δεν είναι σαφές εάν υπάρχει κάποια σύνδεση μεταξύ της απειλής και του αυτοκινήτου.

Τέλος, σημειώνεται ότι ο οδηγός του λεωφορείου προσήχθη από την αστυνομία για να ανακριθεί.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ