Η Σιένα Μίλερ βρήκε το ανδρικό ρούχο που κι εσύ μπορείς να φορέσεις άνετα - iefimerida.gr

Η Σιένα Μίλερ βρήκε το ανδρικό ρούχο που κι εσύ μπορείς να φορέσεις άνετα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια γυναίκα που ξέρει τι της ταιριάζει στο ντύσιμο, είναι σαν να έχει κάνει συμβόλαιο με την αυτοπεποίθηση.

Ο αέρας της εκπέμπει σιγουριά, σε κερδίζει. Αυτό καταφέρνει και η Sienna Miller σε κάθε της δημόσια εμφάνιση. Nα μας γοητεύει με τις άψογες στιλιστικές της επιλογές. Η ηθοποιός έχει δημιουργήσει ένα δικό της στιλιστικό κώδικα που ακολουθεί πιστά. Οι πειραματισμοί ξέρει ότι είναι ένα από τα βασικά κλειδιά στην αναβάθμιση του στιλ. Αγαπά τις λιτές και άνετες γραμμές και παντρεύει με μοναδικό τρόπο διαφορετικά στιλ μεταξύ τους.

Οι επιλογές της καθρεπτίζουν τα αντανακλαστικά της στις νέες τάσεις. Τις ενσωματώνει στο προσωπικό της στιλ και τις προσαρμόζει με ευελιξία στις καθημερινές της εμφανίσεις.

Eίτε κάνει μια πρωινή εμφάνιση, είτε μια απογευματινή είτε μια βραδινή, ξέρει να κάνει να κάνει σλάλομ από το casual chic στο glam και από το girly στο preppy chic. Ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε πρόσφατα με ένα κομμάτι που ήταν αδύνατο να μην κεντρίσει το ενδιαφέρον μας.

Δείτε το ρούχο που επέλεξε η Σιένα Μίλερ στο BOVARY.GR.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Σιένα Μίλερ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ