Τσάβες: «Να πετύχουμε γκολ νωρίς - Oνειρο που θα αγωνιστώ σε ευρωπαϊκό ματς» - iefimerida.gr

Τσάβες: «Να πετύχουμε γκολ νωρίς - Oνειρο που θα αγωνιστώ σε ευρωπαϊκό ματς»

Φωτογραφία: EUROKINISSI
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Φτιαγμένος» για την πρώτη του συμμετοχή σε ματς ευρωπαϊκής διοργάνωσης εμφανίστηκε ο Αντρές Τσάβες, με τον επιθετικό του Παναθηναϊκού να πιστεύει στην ανατροπή απέναντι στην Αθλέτικ Μπιλμπάο για τα πλέι οφ του Europa League.

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του Αντρές Τσάβες για τη ρεβάνς με την Αθλέτικ στο Μπιλμπάο:

«Ξέρουμε ότι είναι δύσκολο παιχνίδι, αλλά ελπίζουμε στη νίκη, ώστε να προκριθούμε στους ομίλους του Europa League. Η Αθλέτικ είναι μία ομάδα που έχει αποδείξει ότι είναι ανταγωνιστική στην Ευρώπη και σίγουρα, θα προσπαθήσει να μας νικήσει και μέσα στο σπίτι της. Εμείς, όμως, θα προσπαθήσουμε να βάλουμε νωρίς ένα γκολ, για να πάρουμε αυτοπεποίθηση και όπως είπα, θα αναζητήσουμε το αποτέλεσμα που χρειάζεται για να προκριθούμε. Για μένα είναι ένα όνειρο που βρίσκομαι εδώ και θα αγωνιστώ σε ματς ευρωπαϊκής διοργάνωσης, είμαι απόλυτα ευχαριστημένος και έχω όρεξη να παίξω. Μακάρι τα πράγματα να πάνε καλά στο παιχνίδι, που για μένα θα είναι το πρώτο ευρωπαϊκό και εύχομαι το καλύτερο για την ομάδα μου».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Παναθηναϊκός Τσάβες Μπιλμπάο Europa League
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ