6 πράγματα που πρέπει να σταματήσεις να κάνεις με το που ξυπνάς - iefimerida.gr

6 πράγματα που πρέπει να σταματήσεις να κάνεις με το που ξυπνάς

Shutterstock
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το πρωί είναι η ιδανική ώρα για πολλά πράγματα. Σίγουρα όμως, όχι για τα παρακάτω.

Υπάρχει μια μερίδα ανθρώπων (στον πλανήτη) -φήμες λένε ότι δεν υπερβαίνουν τους 7 σε αριθμό- που λατρεύουν το πρωινό ξύπνημα.

Ξεχωριστοί; Τυχεροί; Εξωγήινοι (ζουν ανάμεσα μας); Δεν ξέρουμε να σας απαντήσουμε. Αυτό που μπορούμε,με σιγουριά, να πούμε είναι ότι για εμάς τους δισεκατομμύρια υπόλοιπους κατοίκους της γης δεν είναι το πρωινό ξύπνημα δεν είναι καθόλου ευχάριστο.

Σύμφωνα με έρευνες που δεν υπάρχουν (αν και θα έπρεπε), οι περισσότεροι προσπαθούμε να αποφύγουμε το αναπόφευτκο πατώντας το snooze. Εκεί γύρω στης 97η φορά καταλαβαίνουμε ότι δεν πρόκειται να αλλάξει κάτι και αναγκαζόμαστε να σηκωθούμε από το κρεβάτι, επιταχύνοντας μάλιστα όλες τις πρωινές διαδικασίες για να κερδίσουμε το χρόνο που χάσαμε.

Παρόλα αυτά υπάρχουν κάποιες συνήθειες ή -αν θέλετε- κάποιες πρωινά τελετουργικά που καλύτερα να αποφεύγετε αφού δεν βοηθούν καθόλου τόσο το να ξυπνήσετε ολοκληρωτικά, όσο και το να νιώθετε καλά στη διάρκεια της υπόλοιπης ημέρας.

Διάβασε τις πρωινές συνήθειες που πρέπει να κόψεις στο BOVARY.GR.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ