Fitness blogger εξηγεί πώς ξαναγίνεται η κοιλιά της πλάκα, μετά από junk food [εικόνα] - iefimerida.gr

Fitness blogger εξηγεί πώς ξαναγίνεται η κοιλιά της πλάκα, μετά από junk food [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Αννα Βικτόρια, personal trainer, με πιστό κοινό στο Instagram, συχνά πυκνά ποστάρει στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης φωτογραφίες της με πριν και μετά. Αυτή τη φορά πόσταρε το σώμα της πριν και μετά από μια... παρασπονδία με junk food.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Anna Victoria (@annavictoria) στις

Πρόκειται για μια φωτογραφία που δείχνει το σώμα της πριν τη... γουρουνιά, αμέσως μετά και το επόμενο πρωί. Πριν η κοιλιά της είναι επίπεδη, οι κοιλιακοί της διαγράφονται. Αμέσως μετά το junk food, η κοιλιά της είναι πρησμένη. Το επόμενο πρωί, προς έκπληξη όλων είναι και πάλι... πλάκα. Πώς; Η ίδια δίνει το μικρό της τιπ. Ηπιο πολύ νερό και έφαγε λίγη πρωτεϊνή πριν πέσει για ύπνο. Και κάπως έτσι η κοιλιά της ήταν όπως ακριβώς πριν φάει τα λαχταριστές, αλλά άκρως παχυντικές λιχουδιές.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Anna Victoria (@annavictoria) στις

Εξήγησε μάλιστα, προς όλους όσοι έχουν τα δικά τους άγχη με τη διατροφή ότι μια παρασπονδία δεν θα φέρει ποτέ την καταστροφή και σίγουρα δεν θα χαλάσει την πρόοδο που μπορεί να επιθυμεί κανείς κάνοντας μια διατροφή. Ισχύει, όμως, και το αντίθετο, δηλαδή ένα υγιεινό γεύμα μια στο τόσο δεν θα φέρει αποτέλεσμα.

Το συγκεκριμένο ποστ είχε 32.000 likes και φυσικά άπειρα σχόλια από τους followers της.

Το ποστ

«Μια παρασπονδία, ή ακόμη και μια μέρα γεμάτη παρασπονδίες δνε θα καταστρέψουν την πρόοδό σου! Εβγαλα την πρώτη φωτογραφία πριν πάμε στη Disneyland. Οπως ανέφρε στην προηγούμενη ανάρτησή μου, απολαύσαμε τα πάντα και φάγαμε όλα τα καλά, όπως τσούρος, καραμελωμένα μήλα, παγωτό και πολλά άλλα. Οταν γυρίσαμε σπίτι ήμουν εντελώς πρησμένη, αλλά ήπια πολύ νερό και έφαγα λίγη πρωτεΐνη πριν κοιμηθώ. Μαντεύεις; Ξύπνησα και η κοιλιά μου ήταν ακριβώς όπως πριν τις παρασπονδίες.

Ενα ανθυγιεινό γεύμα ή ακόμη και μια ολόκληρη ημέρα δεν καταστρέφουν την πρόοδο στη διατροφή, όπως και ένα υγιεινό γεύμα από μόνο του δεν θα οδηγήσει σε απώλεια βάρους. Οταν κάνουμε την παρασπονδία ή αμέσως μετά, επειδή η κοιλιά μας πρήζεται, το μυαλό αρχίζει να σκέφτεται ότι μόλις καταστράφηκαν εβδομάδες σκληρής δουλειάς. Οχι, δεν συνέβη κάτι τέτοιο.

Στην πραγματικότητά, αυτή η παρασπονδία είναι πιθανό να βοηθήσει στη μείωση της κορτιζόλης (της ορμόνης του στρες που εμποδίζει το σώμα να χάνει λίπος)κ και μπορεί να βοηθήσει το σώμα να χάσει πιο αποτελεσματικά λίπος όταν την επόμενη ημέρα επιστρέψετε στο υγιεινό πρόγραμμα διατροφής. Οπότε... απολαύστε το!
Μπορείτε να βγείτε έξω και να απολαύσετε ένα γεύμα με φίλους ή με την οικογένειά σας, χωρίς να... καταστραφείτε ψυχολογικά. Πρέπει να καταλάβουμε ότι το φαγητό εξυπηρετεί ένα σκοπό: Να τροφοδοτήσει και να θρέψει το σώμα μας. Και με στόχο να αισθανθούμε όσο το δυνατόν καλύτερα», αναφέρει μεταξύ άλλων.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Anna Victoria (@annavictoria) στις

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Anna Victoria (@annavictoria) στις

Η ίδια μάλιστα, υποστηρίζει ότι ακολουθεί τον κανόνα του 80-20. Κατά το 80% τρώει υγιεινά, κατά 20%... όχι και τόσο. Τονίζει ωστόσο ότι χρειάζεται ιδιαίτερη πειθαρχία για να μπορέσει κανείς να έχει αποτελέσματα με αυτή τη μέθοδο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ fitness blogger κοιλιά γεύμα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ