Εστειλαν απειλητική επιστολή στον Γαβρόγλου: Βρωμότουρκε πρόσεξε καλά τι κάνεις στα παιδιά μας - iefimerida.gr

Εστειλαν απειλητική επιστολή στον Γαβρόγλου: Βρωμότουρκε πρόσεξε καλά τι κάνεις στα παιδιά μας

Απειλητική επιστολή έλαβε ο Κώστας Γαβρόγλου /Φωτογραφία: Sooc-Nikos Libertas
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Απειλητική επιστολή στον υπουργό Παιδείας Κώστα Γαβρόγλου, εστάλη από αγνώστους στο mail του.

«Λοιπόν βρωμότουρκε πρόσεξε καλά τι κάνεις στα παιδιά μας και πώς συμπεριφέρεσαι απέναντι στα σχολεία μας γιατί να ξέρεις θα έρθω με καμιά 500 άτομα και θα σε γ@@@@@@@@. Μαγκιές σε εμάς δεν έχει... Ξέρουμε που μένεις, έχουμε βρει όλα σου τα στοιχεία... Φρόντισε να γίνονται προσευχές καθημερινά στα σχολεία, να τραγουδούν τα παιδιά μας τον Εθνικό Υμνο και μάθετε στα παιδιά μας για το μαγικό 1821 που καθαρίσαμε τους ουστουρο μούστουρ γκουλούμ σουλούμ... Εχουμε όλα τα μέσα και τα χρήματα... φιλική συμβουλή... », αναφέρει η επιστολή.

Σύμφωνα με το bloko.gr το οποίο και τη φέρνει στο φως, η επιστολή εστάλη στις 13 Αυγούστου στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο του υπουργού Παιδείας.

Ο κ. Γαβρόγλου δεν θέλησε όπως σημειώνεται να υποβάλει μήνυση, δήλωσε ωστόσο ότι επιφυλάσσεται παντός νομίμου δικαιώματος.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή εκτιμάται ότι η απειλητική επιστολή συντάχθηκε από τον ίδιο δράστη που πολύ πρόσφατα απέστειλε εσώκλειστο μέσα σε φάκελο στον πρόεδρο του ΣτΕ.

Εστειλαν απειλητική επιστολή στον Γαβρόγλου: Βρωμότουρκε πρόσεξε καλά τι κάνεις στα παιδιά μας  | iefimerida.gr 0

Η ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας

Με επιστολή της η Νέα Δημοκρατία καταδικάζει το απειλητικό email κατά του υπουργού Παιδείας Κώστα Γαβρόγλου αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι:

«Η Νέα Δημοκρατία καταδικάζει πάντοτε απερίφραστα κάθε βίαιη ενέργεια από όπου και εάν προέρχεται».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κώστας Γαβρόγλου Επιστολή
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ