Πώς η Ναόμι Κάμπελ ρεζίλεψε την πρώην διευθύντρια της Vogue και όλο της το επιτελείο [εικόνα] - iefimerida.gr

Πώς η Ναόμι Κάμπελ ρεζίλεψε την πρώην διευθύντρια της Vogue και όλο της το επιτελείο [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μία φωτογραφία και ένα σχόλιο ήταν αρκετό για να ρεζιλέψει η Ναόμι Κάμπελ την πρώην διευθύντρια της Βρετανικής Vogue, Αλεξάνδρα Σούλμαν.

Το θρυλικό μοντέλο δημοσίευσε μία φωτογραφία στο Instagram με το προσωπικό του περιοδικού στο τεύχος του Ιουνίου (όπου προέδρευε η Σούλμαν) δηλώνοντας ουσιαστικά πως δεν υπάρχουν ούτε ένα μαύρο άτομο ανάμεσά τους.

Η ίδια μάλιστα, εν προκειμένω της αποχώρησης της Σούλμαν ζήτησε από τον νέο διευθυντή Έντουαρτ Έννινφουλ να εντάξει στο εργατικό δυναμικό άτομα από διαφορετικές κουλτούρες και χώρες.

Επίσης, η Campbell ζήτησε -μέσω του λογαριασμού της στα social media- τους 4,3 εκατομμύρια οπαδούς της να της αναφέρουν "τις σκέψεις τους" για τη φωτογραφία, σε μία ανάρτηση που έχει ήδη 10.000 likes.

Ειδικότερα, δίπλα στη φωτογραφία, το γνωστό μοντέλο έγραψε: «Αυτή είναι η φωτογραφία του προσωπικού της βρετανικής Vogue υπό την προηγούμενη διευθύντρια Αλεξάνδρα Σούλμαν. Αναμένουμε ένα ποικίλο προσωπικό τώρα που ο Έννινφουλ είναι ο διευθυντής. Ας ακούσω τις σκέψεις σας.

Να σημειωθεί πως ο Έννινφουλ, ο οποίος ανέλαβε το νέο του ρόλο την 1η Αυγούστου, είναι ο πρώτος άντρας διευθυντής του περιοδικού.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Naomi Campbell (@iamnaomicampbell) στις Αύγ 22, 2017, 4:23πμ PDT

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ναόμι Κάμπελ Vogue
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ