«Να μην κλάψουν άλλες μανάδες» -Συγκλονίζει η μητέρα της Στέλλας, που χάθηκε στο τροχαίο της Κρήτης - iefimerida.gr

«Να μην κλάψουν άλλες μανάδες» -Συγκλονίζει η μητέρα της Στέλλας, που χάθηκε στο τροχαίο της Κρήτης

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με μοναδικό στόχο να μην πάει χαμένη η θυσία της κόρης της και του φίλου της, η μητέρα της άτυχης Στέλλας που σκοτώθηκε στο φοβερό τροχαίο της περασμένης Κυριακής στα Χανιά, βρέθηκε σήμερα στο πανεπιστήμιο της πόλης, όπου και συναντήθηκε με τον πρύτανη του Πολυτεχνείου Κρήτης Βασίλη Διγαλάκη.

Σκοπός της συνάντησης, σύμφωνα με το Flashnews.gr, η ενημέρωση για το που βρίσκεται το θέμα της κατασκευής κυκλικού κόμβου στην είσοδο του Πολυτεχνείου Κρήτης, στον δρόμο–καρμανιόλα των Κουνουπιδιανών.

Όπως ανέφερε ο δικηγόρος της οικογένειας Γιώργος Κομισόπουλος, το μόνο που απασχολεί τους χαροκαμένους γονείς είναι να μην πάει χαμένη η θυσία των δύο παιδιών και να ξεκινήσει το θέμα της κατασκευής του κυκλικού κόμβου. «Θέλουν δεν θέλουν ο κόμβος θα γίνει» συμπλήρωσε, ενώ έκανε λόγο και για ευθύνες της πολιτείας η οποία (Περιφέρεια Κρήτης) έχει παραλάβει από το 2014 μια ολοκληρωμένη μελέτη με παραχώρηση γης από το Πολυτεχνείο Κρήτης, δεν έκανε το παραμικρό.

Χαρακτηριστικό είναι και το ότι φεύγοντας η μητέρα της Στέλλας το μόνο που είπε ήταν: «Να μην κλάψουν άλλες μανάδες».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ τροχαίο Κρήτη φοιτητές
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ