Achinos Beach: Αφράτες ξαπλώστρες και εκπληκτικά κοκτέιλ στο νέο εξωτικό beach bar της Χαλκιδικής - iefimerida.gr

Achinos Beach: Αφράτες ξαπλώστρες και εκπληκτικά κοκτέιλ στο νέο εξωτικό beach bar της Χαλκιδικής

Φωτογραφία: Facebook /@AchinosBeach
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ανησυχείς επειδή παίρνεις άδεια λίγες ημέρες πριν μπει ο Σεπτέμβριος;

Ενα ταξίδι μέχρι τη Χαλκιδική και συγκεκριμένα στο πρώτο «πόδι» της θα σε πείσει, ότι ο παράδεισος της απόλυτης χαλάρωσης και διασκέδασης δεν κλείνει τις πόρτες του ποτέ ή τουλάχιστον αργεί πολύ να το κάνει!

Με φόντο την καταπράσινη φύση της βορείου Ελλάδος, εκεί καλείσαι να ζήσεις μια ξεχωριστή καλοκαιρινή εμπειρία ανεξάρτητα από το χωριό που θα διαλέξεις για τη διαμονή σου, αφού όλα τους σφύζουν από ζωή. Αν υπάρχει ένα όμως που βρίσκεται στην κορυφή των προτιμήσεων των τουριστών τα τελευταία χρόνια, τότε αυτό είναι η Χανιώτη.

Πρόκειται για ένα μικρό αλλά γραφικό, πανέμορφο χωριό της Χαλκιδικής το οποίο «συνορεύει» με το Πολύχρονο και το Πευκοχώρι. Οι λόγοι που το έχουν κάνει τόσο αγαπητό πολλοί: Απέχει σχεδόν μια ώρα οδικώς από τη Θεσσαλονίκη, έχει αναπτυχθεί με εγκαταστάσεις κι ανέσεις που εξυπηρετούν όλες τις ανάγκες και τις απαιτήσεις των τουριστών (εκεί θα βρεις ξενοδοχεία πολλών αστέρων και ενοικιαζόμενα δωμάτια), διαθέτει εστιατόρια και παραδοσιακές ταβέρνες, έχει τη δική του αγορά καθώς κι ένα μεγάλο καταπράσινο πάρκο με σημεία που προσφέρονται για ξεκούραση στη σκιά ή για ηλιοθεραπεία.

Στα δυνατά χαρτιά της Χανιώτης έρχεται να προστεθεί και ο εξωτικός παράδεισος που ανακαλύψαμε πρόσφατα.

Δείτε ποιο είναι το εξωτικό beach bar της Χανιώτης στο BOVARY.GR.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ διακοπές στη Χαλκιδική Achinos Beach 7 Seas
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ