Η επόμενη μέρα στον Ολυμπιακό - 30 εκατ. ευρώ έσοδα, ο Χάσι και ένα γεμάτο ρόστερ - iefimerida.gr

Η επόμενη μέρα στον Ολυμπιακό - 30 εκατ. ευρώ έσοδα, ο Χάσι και ένα γεμάτο ρόστερ

Φωτογραφία: Intime
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται για 18η φορά στην ιστορία στους ομίλους του Champions League και η σεζόν ξεκινά με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για τον πρωταθλητή Ελλάδας.

Μετά την περυσινή αποτυχία και τον αποκλεισμό από την Χαποέλ Μπερ Σεβά, ο Ολυμπιακός επέστρεψε στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Στην ελίτ του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, η παρουσία του θα του αποφέρει εκτός από τη χαμένη του αίγλη και ένα ποσό το οποίο μόνο απαρατήρητο δεν περνάει.

Τα 30 εκατομμύρια ευρώ που θα μπουν στα ταμεία των ερυθρόλευκων, θα καλύψουν μέρος της επένδυσης που έγινε αυτό το καλοκαίρι από τον Βαγγέλη Μαρινάκη για την ενίσχυση του ρόστερ ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξουν ακόμη δύο μεταγραφικές κινήσεις τις επόμενες μέρες.

Η πρόταση προς την Παρτιζάν για την απόκτηση του σέντερ φορ Τζούρτζεβιτς είναι υπαρκτή ενώ ίσως υπάρξει ενδιαφέρον και για έναν ακόμη στόπερ, ειδικά στην περίπτωση που φτάσει τελικά μεγάλη πρόταση για τον Ρέτσο.

Εκτός όμως από το κερδισμένοι στοίχημα με την παρουσία του Ολυμπιακού στους ομίλους, η διοίκηση του Ολυμπιακού μπορεί να νιώθει δικαιωμένη και για τον Μπέσνικ Χάσι.

Ο 45χρονος κόουτς, ολοκληρώνοντας την προετοιμασία της ομάδας στο Βέλγιο είχε αναφέρει «Δεν με ενδιαφέρει με ποιο τρόπο θα πάρουμε την πρόκριση, αρκεί να την πάρουμε», δήλωση ενδεικτική της ψυχολογίας των πρώτων ημερών του στον Ολυμπιακό.

Ενιωθε και ο ίδιος πως θα κριθεί σε μεγάλο βαθμό από το αν καταφέρει να βάλει την ομάδα στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης και πλέον, έχοντας «αγοράσει» χρόνο ηρεμιας, μπορεί να ετοιμάσει την ομάδα του για τις επόμενες αγωνιστικές της υποχρεώσεις.

Στο ρόστερ του Ολυμπιακού υπάρχουν αυτή την στιγμή, δύο ισάξιες 11άδες και ένα κομμάτι αναπληρωματικών που μπορούν σταθούν σε κάθε διοργάνωση εντός και εκτός συνόρων.

Ο Χάσι είναι αυτός που καλείται να βρει τη σωστή φόρμουλα ώστε και να μην έχει παίκτες παραπονεμένους μοιράζοντας σωστά το χρόνο συμμετοχής αλλά και να βρει τις κατάλληλες χημείες ώστε η ομάδα να εκμεταλλευτεί όσο το δυνατόν καλύτερα την επιστροφή της στ' αστέρια του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.

Το σίγουρο είναι πως Χάσι και διοίκηση του Ολυμπιακού, κέρδισαν το πιο δύσκολο στοίχημα της σεζόν, πριν καν βγει ο Αύγουστος!

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ολυμπιακός πρόκριση Champions League
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ