Γιάννης Φέρτης: «Δεν είχα φανταστεί ότι θα κάνω τρεις γάμους» - iefimerida.gr

Γιάννης Φέρτης: «Δεν είχα φανταστεί ότι θα κάνω τρεις γάμους»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Γιάννης Φέρτης ξεχωρίζει: με την όψη του, με τη φωνή του, με τη διαχρονικότητα του, με την ηρεμία που εκπέμπει. Ξεχωρίζει και με τους τρεις γάμους του, με τους έρωτες τους, με τις ερμηνείες και τις συνεργασίες του.

Γεννημένος τον Απρίλιο του '38, παραμένει ένας από τους πιο γοητευτικούς άνδρες γύρω μας. Ίσως γιατί ενώ δειχνει σίγουρος για τις επιλογές του, αμφιβάλλει και αναρωτιέται διαρκώς. Το φετινό καλοκαίρι ερμήνευσε τον Φέρη, τον πατέρα του Αδμητου, στην «Αλκηστη» του Ευριπίδη.

«Ο πατέρας μου κι η μάνα μου αμφιβάλλω αν είχαν τελειώσει το δημοτικό. Στα δεκατρία του, ο πατέρας μου ήρθε στην Αθήνα και δούλεψε στην Κεντρική Αγορά, χασάπης. Μετά άνοιξε το δικό του χασάπικο, «Τα πέντε αδέλφια». Είχα δουλέψει κι εγώ λίγο εκεί. Θυμάμαι πως έλεγα στη μάνα μου «ή χασάπης θα γίνω, ή ηθοποιός». Ακόμα και στο χασάπικο λειτουργούσα θεατρικά. Φορούσα την άσπρη πόδια, άνοιγα το ψυγείο με τα κρέατα, λέρωνα τα χέρια μου με αίμα, λέρωνα και τη ποδιά μου, για να έχει κι αυτή αίμα...»

Διαβάστε όλη τη συνέντευξη του Γιάννη Φέρτη στο BOVARY.GR.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Γιάννης Φέρτης ΦΕΡΤΗΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ