Γάλλοι τουρίστες πιάστηκαν επ' αυτοφώρω να κλέβουν ταμειακή μηχανή στο Ρέθυμνο [βίντεο] - iefimerida.gr

Γάλλοι τουρίστες πιάστηκαν επ' αυτοφώρω να κλέβουν ταμειακή μηχανή στο Ρέθυμνο [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τουρίστες από τη Γαλλία αποπειράθηκαν να ληστέψουν -όπως φαίνεται και στο βίντεο- τις εισπράξεις της ημέρας ενός επιχειρηματία στο Ρέθυμνο, όμως δεν ήξεραν πως οι κινήσεις τους καταγράφονται από κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης με αποτέλεσμα ο ιδιοκτήτης να ειδοποιήσει την Αστυνομία, η οποία προέβη σε συλλήψεις.

Οπως αναφέρει το cretapost, το περιστατικό έγινε το περασμένο Σάββατο όταν ένα ζευγάρι Γάλλων τουριστών εισήλθε μέσα στο κατάστημα παριστάνοντας τους πελάτες.

Τη στιγμή που ο ιδιοκτήτης απομακρύνθηκε από το ταμείο, ο άντρας τουρίστας προσπάθησε να επωφεληθεί από την κατάσταση στέλνοντας την γυναίκα στην σκάλα ώστε να βλέπει πού είναι και τί κάνει ο ιδιοκτήτης, την ίδια ώρα που εκείνος κατευθύνθηκε προς την ταμειακή μηχανή αρπάζοντας ό,τι βρήκε μέσα.

Οι δύο δράστες όμως για κακή τους τύχη δεν ήξεραν ότι ο ιδιοκτήτης του μαγαζιού διέθετε κλειστό σύστημα παρακολούθησης με κάμερα και πως έβλεπε ζωντανά την προσπάθεια κλοπής σε βάρος του, με αποτέλεσμα να ειδοποιήσει αμέσως την Αστυνομία η οποία κατέφτασε στο κατάστημα και προχώρησε στη σύλληψη των 2 κλεφτών.

Βίντεο:

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ