Πριμ μαμούθ μοιράζει στους παίκτες ο Μαρινάκης για την πρόκριση του Ολυμπιακού - iefimerida.gr

Πριμ μαμούθ μοιράζει στους παίκτες ο Μαρινάκης για την πρόκριση του Ολυμπιακού

Φωτογραφία: Intime
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η πρόκριση στους ομίλους του Champions League ήταν για τον Ολυμπιακό το κλειδί που θα ξεκλείδωνε νωρίς στη σεζόν την πόρτα της επιτυχίας. Οι ερυθρόλευκοι πήραν την πρόκριση και ο Βαγγέλης Μαρινάκης θα επιβραβεύσει τους παίκτες του με ένα μοναδικό πριμ για τα ελληνικά δεδομένα.

Οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού θα μοιραστούν το ποσό των 2,5 εκατομμυρίων ευρώ, ποσό που ξεπερνά κάθε προηγούμενο νούμερο όσον αφορά πριμ επίτευξης στόχου.

Το ποσό αυτό δείχνει το πόσο πολύ ήθελε ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού την επιστροφή της ομάδας στην ελίτ της Ευρώπης. Ο πρωταθλητής Ελλάδας έγινε μόλις ο 8ος σύλλογος στην ιστορία του θεσμού με 18 συμμετοχές στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, ξεπερνώντας ακόμη και τη Μίλαν των 7 Κυπέλλων Πρωταθλητριών.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ