Παναθηναϊκός: H Koπεγχάγη δίνει 2,5 εκατ.ευρώ για τον Ζέκα, κοντά στο deal - iefimerida.gr

Παναθηναϊκός: H Koπεγχάγη δίνει 2,5 εκατ.ευρώ για τον Ζέκα, κοντά στο deal

Φωτογραφία: EUROKINISSI
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Oλοένα και πιο κοντά στην Κοπεγχάγη ο Κάρλος Ζέκα.

Πληροφορίες που έρχονται από τη Δανία και μεταφέρει ο Sport FM θέλουν τον σκανδιναβικό σύλλογο να επανέρχεται με βελτιωμένη πρόταση για τον αρχηγό του Παναθηναϊκού.

Συγκεκριμένα, αναφέρεται ότι η Κοπεγχάγη είναι διατεθειμένη να προσφέρει περίπου 2,5 εκατ. ευρώ στους «πράσινους», αυξάνοντας σχεδόν κατά 1 εκατ. ευρώ την προηγούμενη προσφορά της.

Την ίδια ώρα ο Ζέκα παρουσιάζεται να έχει «ψηθεί» με την προοπτική να μετακομίσει στον σύλλογο της Δανίας, αφού εκεί θα εξασφαλίσει ένα συμβόλαιο «διαστημικό» για τα δεδομένα του, με ετήσιες αποδοχές πάνω από 900.000 ευρώ.

Πάντως ο Παναθηναϊκός δεν επιβεβαιώνει τίποτα από τα παραπάνω, με τους ανθρώπους του «τριφυλλιού» να ξεκαθαρίζουν ότι δεν υπάρχει οτιδήποτε άλλο χειροπιαστό πέρα από την αρχική πρόταση της Κοπεγχάγης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Παναθηναϊκός καρλος ζεκα Κοπεγχάγη
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ