Turnberry: Το υπερπολυτελές ξενοδοχείο του Τραμπ που έκανε έξαλλους τους Σκωτσέζους [εικόνες & βίντεο] - iefimerida.gr

Turnberry: Το υπερπολυτελές ξενοδοχείο του Τραμπ που έκανε έξαλλους τους Σκωτσέζους [εικόνες & βίντεο]

Το υπερπολυτελές ξενοδοχείο του Τραμπ στη Σκωτία
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το ξενοδοχείο Turnberry, μέλος του πολυτελούς θέρετρου του γκολφ στη Σκωτία που ανήκει στον Αμερικανό Πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ, εκμεταλεύτηκε το φορολογικό σύστημα της Σκωτίας και έλαβε έκπτωση 119.996, 516 ευρώ.

Το γεγονός αυτό εξόργισε τους Σκωτσέζους οι οποίοι μιλούν για αδικία του φορολογικού συστήματος.

Ο λόγος είναι ότι, σύμφωνα με το δημοσίευμα του politico, η φορολογική έκπτωση αφορά σε οικονομικό σχέδιο που αποσκοπεί να βο0ηθήσει τις μικρές επιχειρήσεις που πλήττονται από την οικονομική κρίση. Γεγονός που δεν ισχύει στην περίπτωση του Turnburry.

Ως αποτέλεσμα του συγκεκριμένου μέτρου, το ξενοδοχείο στην ακτή του Αιασάρι έχει έκπτωση κατά 13,5%

Η έκπτωση τέθηκε σε ισχύ αφού οι ξενοδόχοι και οι ιδιοκτήτες εστιατορίων διαμαρτυρήθηκαν για αύξηση των φόρων ιδιοκτησίας έως και 400%. Ωστόσο, οι νομοθέτες της Σκωτίας ανέφεραν ότι η έκπτωση του ξενοδοχείου Turnberry αποκαλύπτει την αδικία του συστήματος φορολογίας των ακινήτων.

«Το brand του Trump είναι τοξικό. Είναι αρκετά κακό που έχει επιχειρηματική παρουσία στη Σκωτία. Είναι θλιβερό να μαθαίνουμε ότι το δημόσιο ταμείο του δίνει ένα χέρι βοήθειας», δήλωσε ο Πάτρικ Χάρβι, αρχηγός του Κόμματος των Πρασίνων στη Σκωτία.

Ο γενικός διευθυντής του θέρετρου του Τραμπ, Ραλφ Πορτσιάνι, ανέφερε ότι η εταιρεία περίμενε ώθηση στα οικονομικά κέρδη για το 2016 και 2017, με τα έσοδα έως και 20% υψηλότερα από τα σχεδόν 17,5 εκατ. ευρώ που απέφερε το Turnburry το 2007.

Turnberry: Το υπερπολυτελές ξενοδοχείο του Τραμπ που έκανε έξαλλους τους Σκωτσέζους [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 0
Turnberry: Το υπερπολυτελές ξενοδοχείο του Τραμπ που έκανε έξαλλους τους Σκωτσέζους [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 1
Turnberry: Το υπερπολυτελές ξενοδοχείο του Τραμπ που έκανε έξαλλους τους Σκωτσέζους [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 2
Turnberry: Το υπερπολυτελές ξενοδοχείο του Τραμπ που έκανε έξαλλους τους Σκωτσέζους [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 3


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Turnberry Τραμπ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ