Το πρώτο ποστ της Τέιλορ Σουίφτ μετά την «εξαφάνισή» της από τα social media [βίντεο] - iefimerida.gr

Το πρώτο ποστ της Τέιλορ Σουίφτ μετά την «εξαφάνισή» της από τα social media [βίντεο]

AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Τέιλορ Σουίφτ επανεμφανίστηκε. Και το έκανε με τον πιο αινιγματικό τρόπο.

Για να σας βάλουμε στο κλίμα, την Παρασκευή που μας πέρασε, η Τέιλορ Σουίφτ εξαφανίστηκε από προσώπου social media. Χωρίς καμία προειδοποίηση έσβησε όλο το περιεχόμενο, εικόνες και ποστ, από κάθε λογαριασμό που διατηρούσε, αφήνοντας τους κενούς. Δηλαδή όχι ακριβώς κενούς, αλλά με τους εκατομμύρια followers που είχε ο καθένας.

Mέχρι στιγμής, δεν υπάρχει καμία επίσημη ανακοίνωση που να εξηγεί την παραπάνω κίνηση. Έτσι οι περισσότεροι εικάζουν ότι το έκανε για να κάνει μια καινούρια αρχή, ειδικά μετά την κόντρα και τις διενέξεις που είχε με τους Kim Kardashian, Kanye West, Calvin Harris και Katy Perry, εξαιτίας των οποίων πολλοί φαν της είχαν απσχιστεί από εκείνη και είχαν αρχίσει να την αποκαλούν υποκρίτρια και ύπουλη. Μάλιστα της έστελναν και αντίστοιχα emojis με φίδια.

Μόλις λίγες ημέρες μετά την σοσιαλμιντιακή της εξαφάνιση, χτες, πόσταρε ένα μυστηριώδες βιντεάκι στο λογαριασμό της στο Ιnstagram.

Δείτε το ποστ της Τέιλορ Σουίφτ στο BOVARY.GR.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Τέιλορ Σουίφτ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ