Ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης ζωντανά και αποκλειστικά στη Nova - iefimerida.gr

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης ζωντανά και αποκλειστικά στη Nova

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αποκλειστική συνέντευξη εφ' όλης της ύλης θα παραχωρήσει αύριο, Τετάρτη 23 Αυγούστου στις 18:00, ο Υφυπουργός Αθλητισμού, κ. Γιώργος Βασιλειάδης στους δημοσιογράφους των καναλιών Novasports, Ισίδωρο Πρίντεζη και Αποστόλη Λάμπο.

Ο κ. Γιώργος Βασιλειάδης, σε ζωντανή σύνδεση με τη ΓΓΑ, θα μιλήσει για όλες εξελίξεις στον χώρο του επαγγελματικού και ερασιτεχνικού αθλητισμού. Μεταξύ άλλων θα αναφερθεί στην έναρξη του ελληνικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου, στην προσπάθεια της Εθνικής ομάδας για διάκριση στο προσεχές Ευρωμπάσκετ, στους Ολυμπιονίκες που τιμούν τα χρώματα της Ελλάδας και σε άλλα ενδιαφέροντα θέματα της επικαιρότητας.

H συνέντευξη του Υφυπουργού Αθλητισμού θα μεταδοθεί από το Novasports24HD, από το Web TV και από τα social media (facebook & YouTube) του Novasports.gr.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Nova
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ