Πόλεμος ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ για το πρωτοσέλιδο της Αυγής - iefimerida.gr

Πόλεμος ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ για το πρωτοσέλιδο της Αυγής

Φωτογραφία: Eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η ΝΔ χαρακτήρισε γκεμπελικό το σημερινό πρωτοσέλιδο της «Αυγής» που κατηγορεί τον κ. Μητσοτάκη για δεύτερο ξέπλυμα του ναζισμού, με τον ΣΥΡΙΖΑ να απαντάει κάνοντας λόγο για «ακροδεξιά στροφή της ηγεσίας του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης».

«Τα γκεμπελικά πρωτοσέλιδα της "Αυγής" ξεπέρασαν σε αθλιότητα ακόμα και την πολιτική της Κυβέρνησης. Πρόκειται ασφαλώς περί επιτεύγματος. Και εις κατώτερα», αναφέρει χαρακτηριστικά η ΝΔ.

Από την πλευρά του ο ΣΥΡΙΖΑ επέμεινε κάνοντας λόγο για «ακροδεξιά στροφή της ηγεσίας του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης».

Αναλυτικά η ανακοίνωση από το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ: Στην περίπτωση της Ν.Δ. δεν ισχύει η γνωστή φράση «η καλύτερη άμυνα είναι η επίθεση». Η ανακοίνωση της Ν.Δ. για το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας “Η Αυγή” δεν μπορεί να κρύψει την ακροδεξιά στροφή της ηγεσίας του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, που φτάνει στο σημείο να αθωώνει τους ναζιστές. Ο ίδιος, άλλωστε, ο πρόεδρος της Ν.Δ. κ. Μητσοτάκης, σε πρόσφατη συνέντευξή του, τον περασμένο Ιούνιο στην ιστοσελίδα “Politico”, είχε αρνηθεί την ακροδεξιά βία, ξεπλένοντας την Χρυσή Αυγή.

Το πρωτοσέλιδο της Αυγής

Πόλεμος ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ για το πρωτοσέλιδο της Αυγής | iefimerida.gr 0

Aπό την πλευρά του ο Αδωνις Γεωργιάδης κατηγόρησε τον τον ΣΥΡΙΖΑ ότι «παρείχε πολιτική νομιμοποίηση στη Χρυσή Αυγή καθώς την ανέχθηκε στην πλατεία των Αγανακτισμένων».

Ο Σύριζα που στην Πλατεία των Αγανακτισμένων ανέχθηκε και ξέπλυνε την ΧΑ προσφέροντάς της πολιτική νομιμοποίηση κατηγορεί τη ΝΔ...υποκριτές


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ