Πήγε να ταϊσει μια πεινασμένη αρκούδα και τον δάγκωσε [βίντεο] - iefimerida.gr

Πήγε να ταϊσει μια πεινασμένη αρκούδα και τον δάγκωσε [βίντεο]

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Weibo/Mr Chen
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Επίθεση από μια πεινασμένη μαύρη αρκούδα, την οποία προσπάθησε να ταϊσει αγνοώντας τα απαγορευτικά σήματα, δέχθηκε ένας επισκέπτης του πάρκου άγριας ζωής Μπανταλίνγκ κοντά στο Πεκίνο.

Ο άνδρας, ονόματι Τσενμ είχε πάει μ’ έναν φίλο του στο πάρκο και όταν είδαν άλλους επισκέπτες να ταϊζουν τις αρκούδες από τα παράθυρα του αυτοκινήτου τους χωρίς πρόβλημα, αποφάσισαν να δοκιμάσουν την τύχη τους. Μια αρκούδα πλησίασε το παράθυρό τους κι ο Τσεν προσπάθησε να το ανεβάσει, αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Η αρκούδα κρεμάστηκε και δάγκωσε στον αριστερό ώμο τον άνδρα, ο οποίος πάτησε πανικόβλητος το γκάζι και απομακρύνθηκε. Τυχερός στην ατυχία του, τη γλίτωσε με ελαφρά τραύματα.

«Παραδέχομαι ότι έκανα λάθος που άνοιξα το παράθυρο. Εκείνη την ώρα τρόμαξα και πόνεσα πολύ. Αλλά όταν είπα στους υπεύθυνους του πάρκου τι συνέβη, μου είπαν να πάω μόνος μου στο νοσοκομείο, γεγονός που με σόκαρε», δήλωσε σε τοπική εφημερίδα.

Εκπρόσωπος του πάρκου είπε ότι το περιστατικό συνέβη επειδή οι επισκέπτες αγνόησαν τις πινακίδες που ανέφεραν ευκρινώς ότι απαγορεύεται στους επισκέπτες να ταϊζουν «τα άγρια θηρία».

Έδωσαν μάλιστα στη δημοσιότητα ένα βίντεο από κάμερα ασφαλείας, όπου διακρίνονται φύλακες να προειδοποιούν τον Τσεν να κλείσει το παράθυρο του αυτοκινήτου του, πριν την επίθεση της αρκούδας.

Μετά το συμβάν οι τοπικές αρχές κάλεσαν τους υπευθύνους του πάρκου να εντείνουν τα μέτρα ασφαλείας και να περιορίσουν τον αριθμό των επισκεπτών.

Στο ίδιο πάρκο πέρυσι μια γυναίκα είχε δεχθεί θανάσιμη επίθεση από τίγρεις.

Προσοχή! Οι σκηνές στο παρακάτω βίντεο είναι σκληρές!

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κίνα ΠΑΡΚΟ ΑΓΡΙΑΣ ΖΩΗΣ αρκούδα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ