Βίντεο- ντοκουμέντο: «Βολίδα» πήγαινε ο Γεωργιανός δευτερόλεπτα πριν σκοτώσει τους δύο φοιτητές στα Χανιά [βίντεο] - iefimerida.gr

Βίντεο- ντοκουμέντο: «Βολίδα» πήγαινε ο Γεωργιανός δευτερόλεπτα πριν σκοτώσει τους δύο φοιτητές στα Χανιά [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την υπερβολική ταχύτητα που είχε αναπτύξει με το αυτοκίνητό του, ο 20χρονος Γεωργιανός που παρέσυρε και σκότωσε τη Στέλα και τον Γιάννη έξω από την είσοδο του Πολυτεχνείου Κρήτης κατέγραψε κάμερα ασφαλείας καφετέριας.

Στο βίντεο- ντοκουμένο φαίνεται το αυτοκίνητό του να περνά από μία καφετέρια λίγο πριν ο Γεωργιανός παρασύρει τα δύο παιδιά, έχοντας αναπτύξει ήδη μεγάλη ταχύτητα.

Μάλιστα, στο βίντεο φαίνεται και η αντίδραση των ανδρών που ήταν στο κατάστημα, οι οποίοι πετάχτηκαν από την θέση τους και έτρεξαν στο σημείο που ακούστηκε η σύγκρουση για να βοηθήσουν τα παιδιά.

Να σημειωθεί πως πριν το τραγικό δυστύχημα, ο 19χρονος Γιάννης από τους Αγίους Αναργύρους και η 20χρονη Στέλλα από το Μαρούσι είχαν βγει βόλτα έχοντας μαζί τον σκύλο τους όταν τους παρέσυρε το αυτοκίνητο του Γεωργιανού.

Ο νεαρός Γεωργιανός τη Δευτέρα αφέθηκε ελεύθερος μετά την απολογία του χωρίς να οριστεί καν εγγύηση.

Ο μοναδικός περιοριστικός όρος που του επιβλήθηκε - μέχρι να ολοκληρωθεί η δικογραφία της υπόθεσης και να οριστεί τακτική δικάσιμος- είναι η υποχρέωση της εμφάνισης στο οικείο Αστυνομικό Τμήμα μία φορά κάθε δίμηνο.

Ο 20χρονος κατείχε άδεια ικανότητας οδηγού η οποία όμως είχε ισχύ μόνο για την πατρίδα του και όχι για την Ελλάδα και την υπόλοιπη Ευρώπη, πράγμα που σημαίνει πως δεν πρέπει να οδηγεί.

Σε βάρος του ο εισαγγελέας Χανίων είχε ασκήσει δίωξη για ανθρωποκτονία από αμέλεια κατά συρροή και για διατάραξη ειρήνης συγκοινωνιών.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Γεωργιανός Ατύχημα Κρήτη
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ