Ολα έτοιμα για τον αγώνα της χρονιάς - Μέιγουεδερ vs ΜακΓκρέγκορ [βίντεο] - iefimerida.gr

Ολα έτοιμα για τον αγώνα της χρονιάς - Μέιγουεδερ vs ΜακΓκρέγκορ [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στο Λος Άντζελες στις 27 Αυγούστου θα πραγματοποιηθεί ο αγώνας της χρονιάς στα ρινγκ. Ο μποξέρ Φλόιντ Μέιγουεδερ θα αντιμετωπίσει τον Κόνορ ΜακΓκρέγκορ, τον καλύτερο αθλητή ΜΜΑ τα τελευταία χρόνια στο χώρο των πολεμικών τεχνών.

Ο πρώην μποξέρ, ο οποίος αποσύρθηκε από την ενεργό δράση με 46 νίκες στην καριέρα του και καμία ήττα, απέναντι στον τρελο-Ιρλανδό, αθλητή μεικτών πολεμικών τεχνών.

Στις τέσσερις κοινές συνεντεύξεις Τύπου που προηγήθηκαν, το κλίμα ήταν ενδεικτικό γι' όσα θα ακολουθήσουν στο ρινγκ, με τον Αμερικανό να είναι φυσικά το μεγάλο φαβορί για να πάρει τη νίκη και το μεγάλο έπαθλο των 200 εκατομμυρίων δολαρίων.

Έπειτα από τη συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές, ο χαμένος θα βάλει στον τραπεζικό του λογαριασμό το ποσό των 80 εκατομμυρίων ενώ αυτό που ήδη αρχίζει να αναπτύσσεται ως έντονη φημολογία είναι πως ο ΜακΓκρέγκορ θα αποσυρθει από την ενεργό δράση ως αθλητής του ΜΜΑ.

Δείτε τις καλύτερες στιγμές από την καριέρα των δύο αθλητών

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ