Η Αυγή «φακελώνει» πολιτικούς και ΜΜΕ και τα κατηγορεί για ...ναζισμό - iefimerida.gr

Η Αυγή «φακελώνει» πολιτικούς και ΜΜΕ και τα κατηγορεί για ...ναζισμό

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την ώρα που η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ απλώνει χείρα βοηθείας στον κομμουνιστή δικτάτορα Νικολάς Μαδούρο και ταυτόχρονα «ξεπλένει» τον σταλινισμό, η επίσημη εφημερίδα του κυβερνώντος κόμματος «Αυγή» υποδεικνύει ονομαστικά κόμματα και ΜΜΕ επαναφέροντας την προπαγάνδα του διχασμού.

Με τίτλο στο εξώφυλλο «Το 2ο ξέπλυμα του ναζισμού», η «Αυγή» επιτίθεται στον πρόεδρο της ΝΔ Κυριάκο Μητσοτάκη και σε ΜΜΕ, τα οποία αποκαλεί «Γκέμπελς της ενημέρωσης», επειδή δεν συμφωνούν με την σταλινική γραμμή.

Η Αυγή «φακελώνει» πολιτικούς και ΜΜΕ και τα κατηγορεί για ...ναζισμό | iefimerida.gr 0

Η εφημερίδα του ΣΥΡΙΖΑ κατονομάζει μάλιστα τον Αδωνι Γεωργιάδη και τα «Νέα», υπό την νέα διοίκηση του Βαγγέλη Μαρινάκη, επειδή στηλίτευσαν την υποστήριξη υπουργών του ΣΥΡΙΖΑ στα κομμουνιστικά εγκλήματα.
Η «Αυγή» δεν διστάζει, μάλιστα, να διαχωρίσει τον Ευάγγελο Βενιζέλο και τον Ανδρέα Λοβέρδο από την γραμμή του ΠΑΣΟΚ επειδή καταδίκασαν την απόφαση του Σταύρου Κοντονή να μην παραστεί σε διεθνές συνέδριο Μνήμης για τα εγκλήματα κομμουνιστών και ναζιστών στην Εσθονία, στις 23 Αυγούστου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αυγή φακελώνει Ναζισμός
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ