Μείνε single, μέχρι να βρεις τον άνδρα που θα ξέρει ότι οι σχέσεις δεν είναι βγαλμένες από παραμύθι - iefimerida.gr

Μείνε single, μέχρι να βρεις τον άνδρα που θα ξέρει ότι οι σχέσεις δεν είναι βγαλμένες από παραμύθι

Shutterstock
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οσο κι αν ενθουσιαζόμαστε αρχικά με μια γνωριμία που εξελίσσεται σε δεσμό, ο έρωτας και η σχέση αυτή δεν είναι ένα one-way εισιτήριο προς μια χαρούμενη ιστορία που γράφεται από δύο ανθρώπους.

Εσύ και το ταίρι σου καλείστε να ανταποκριθείτε από κοινού στα εύκολα αλλά και στα δύσκολα. Αλλωστε σε αυτά τα τελευταία σου δίνεται η ευκαιρία να καταλάβεις ποιος είναι αληθινός, ποιος δεν θα «λακίσει», ποιος δεν θα αδιαφορήσει, αλλά αντιθέτως θα σου χαρίσει τον ώμο του για να στηριχθείς και να σηκωθείς ξανά στα πόδια σου, θα σου δώσει θάρρος και δύναμη, θα σε παρηγορήσει.

Σκέψεις παρόμοιες με αυτές αποφάσισε να μοιραστεί με τις αναγνώστριες της η συντάκτρια Μέλανι Μπερλί.

«Δεν χρειάζεσαι ένα τέλος που θα μοιάζει με παραμύθι. Ετσι λοιπόν ξέχνα και τη ζωή που μοιάζει με αυτό. Αυτό που στην πραγματικότητα χρειάζεσαι είναι ένας σύντροφος που κατανοεί πλήρως ότι η σχέση είναι μια δύσκολη υπόθεση, έναν άνθρωπο που είναι έτοιμος να πέσει στα βαθιά...».

Διαβάστε τη συνέχεια στο BOVARY.GR.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ σχέσεις γυναίκα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ