Ολυμπιακός: Με αλλαγές κόντρα στην Ριέκα για την πρόκριση - iefimerida.gr

Ολυμπιακός: Με αλλαγές κόντρα στην Ριέκα για την πρόκριση

Φωτογραφία: ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ/ Eurokinissi Sports
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Να υπερασπιστεί το 2-1 επί της Ριέκα καλείται το βράδυ της Τρίτης ο Ολυμπιακός, με τον Μπεσνίκ Χασί να κάνει σκέψεις για αλλαγές.

Ο Κώστας Φορτούνης φαίνεται να διεκδικεί θέση στο αρχικό σχήμα, πιθανότατα αντί του Μάρκο Μάριν, ενώ στην ενδεκάδα είναι πιθανό να βρεθεί και ο Ντιόγκο Φιγκέιρας αντί του Ομάρ Ελαμπντελαουί στο δεξί άκρο της άμυνας.

Στις υπόλοιπες θέσεις δεν αναμένοντα εκπλήξεις. Ο Καπίνο θα είναι στο τέρμα, ο Ρομαό θα ξαναπαίξει στόπερ δίπλα από τον Ρέτσο, ο Κούτρης θα διατηρηθεί σε θέση αριστερού μπακ, οι Ζιλέ και Οφόε θα είναι στο κέντρο, ο Καρσελά δεξιά και ο Σεμπά αριστερά, με τον Μπεν στην κορυφή της επίθεσης.

Η αποστολή του Ολυμπιακού αποτελείται από τους: Ανδρούτσο, Ανσαριφάρντ, Μπεν, Καρσελά, Χουτεσιώτη, Ελαμπντελαουί, Φιγκέιρας, Φορτούνη, Γιαννιώτη, Ζιλέ, Καπίνο, Κούτρη, Μάριν, Μίλιτς, Νικολάου, Οτζίτζα, Πάρντο, Ρέτσο, Ρομαό, Σεμπά, Σιώπη, Βούκοβιτς και Ζντιέλαρ.

Εκτός επειδή είναι ανέτοιμοι είναι Ταχτσίδης και Μποτία, ενώ εκτός ευρωπαϊκής λίστας είναι οι Εμενίκε, Ελιουνούσι και Μάρτινς.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ολυμπιακός Ρίεκα αλλαγές
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ