Ποτάμι: Στο όνομα του Στάλιν» αθωώνουν τα εγκλήματα των εγκλημάτων - iefimerida.gr

Ποτάμι: Στο όνομα του Στάλιν» αθωώνουν τα εγκλήματα των εγκλημάτων

Φωτογραφία: SOOC
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δριμεία επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε το Ποτάμι, με αφορμή την άρνηση συμμετοχής του Σταύρου Κοντονή σε εκδήλωση της κυβέρνησης της Εσθονίας για «τα εγκλήματα που διαπράχθηκαν από κομμουνιστικά καθεστώτα».

«Η Ελλάδα είναι η μοναδική χώρα της ΕΕ που θα απουσιάσει από την εκδήλωση της Εσθονικής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ, για τα ιστορικά εγκλήματα που διαπράχθηκαν από κομμουνιστικά καθεστώτα. Οι χώρες που υπέφεραν από αυτά τα εγκλήματα πρωτοστατούν στην καταδίκη τους. Η Ελλάδα τα αρνείται», αναφέρει στην ανακοίνωση με τίτλο «Στο όνομα του Στάλιν».

«Οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ μπορεί να εναρμονίζονται πλήρως με τις επιταγές των ισχυρών της Ευρώπης και ο κ.Τσίπρας να αναζητά συνεχώς την βοήθεια της κυρίας Μέρκελ, ταυτόχρονα όμως αθωώνουν τα εγκλήματα των εγκλημάτων του σταλινισμού. Στάλιν, Τσαουσέσκου, Γιαουζέλσκι, Χόνεκερ καταδικάζονται στις χώρες τους, έχουν όμως την υποστήριξη της κυβέρνησης της Ελλάδας του 21ου αιώνα. Βοήθειά μας!», προσθέτει

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΥΡΙΖΑ ποτάμι Σταύρος Κοντονής
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ