Οι καλύτερες και πιο αστείες στιγμές του Τζέρι Λιούις [βίντεο] - iefimerida.gr

Οι καλύτερες και πιο αστείες στιγμές του Τζέρι Λιούις [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο σπουδαίος ηθοποιός Τζέρι Λιούις, ένας από τους πιο επιτυχημένους κωμικούς του Χόλιγουντ, που άφησε ιστορία με το ιδιαίτερο χιούμορ του, απεβίωσε σε ηλικία 91 ετών.

Ο Λιούις άφησε την τελευταία του πνοή το πρωί της Κυριακής στο σπίτι του στο Λας Βέγκας από φυσικά αίτια, όπως ανακοίνωσε η οικογένειά του.

Κατά την 10ετή συνεργασία του με τον Ντιν Μάρτιν, πρωταγωνίστησε σε 16 ταινίες, οι οποίες είχαν τεράστια επιτυχία στο box office.

Αποτέλεσε, επίσης, τον καλύτερα αμειβόμενο ηθοποιό στο Χόλιγουντ, με ταινίες που "'έσπασαν" τα ταμεία, όπως το The Bell Boy, Cinderfella και The Nutty Professor. Άλλη αξιοσημείωτη επιτυχία του ήταν το The King of Comedy το 1983. Το 1995 έγινε ο καλύτερα αμειβόμενος ηθοποιός στην ιστορία του Μπροντγουέι υποδυόμενος τον Mr Applegate στο μιούζικαλ Damn Yankees.

Μετέπειτα, ωστόσο, προκάλεσε έντονες αντιδράσεις με τα σχόλιά του για τις φυλές και τις ακροδεξιές πολιτικές του απόψεις.

Σε συνέντευξή του κάποτε, ο Λιούις είχε πει ότι κλειδί της επιτυχίας του ήταν η διατήρηση της παιδικότητάς του, σημειώνοντας ωστόσο ότι «είχα μεγάλη επιτυχία ως εντελώς βλάκας».

«Κοιτάω τον κόσμο μέσα από τα μάτια ενός παιδιού γιατί είμαι 9 ετών», είχε πει στο Reuters το 2002.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αστείες στιγμές Τζέρι Λιούις
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ